ACA LUKAS: Nisam u svađi sa Karleušom (VIDEO)

 
  • 10

- To je završena priča. Ja sam sa Jecom okej. Nas dvoje imamo malo sličnosti i neki put su nam reči brže od pameti, u ovom slučaju prsti pa tako neki put napravimo neki gaf - rekao je popularni pevač

Pevač Aca Lukas demantovao da je u lošim odnosima sa koleginicom Jelenom Karleušom. Folker je izjavio da su nesporazumi sa JK sada prošlost.

- To je završena priča. Ja sam sa Jecom okej. Nas dvoje imamo malo sličnosti i neki put su nam reči brže od pameti, u ovom slučaju prsti pa tako neki put napravimo neki gaf - rekao je Lukas za "Ekskluziv".

Inače, popularni pevač snimio je duet sa Svetlanom Ražnatović, koji nosi naziv "Ne zanosim se ja". Ceca je navela da jedva čeka da zaboravi nedavnu dramu koja se desila njenom sinu Veljku.

- Ovih dana nisam silazila sa naslovnih strana, ali samo želim sve da zaboravim - rekla je pevačica, koja je priznala da je dosadna.

- Ja se ne presvlačim pet puta dnevno i ne kačim slike, ne skitam, ne izlazim, nemam Fejsbuk stranicu, ni Instagram zato sam i dosadna - navela je kroz smeh pevačica.

Pogledajte prilog emisije "Ekskluziv":

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    15. maj 2014 | 01:40

    slikala bi se ti 100x dnevno, samo kad bi umela da se obuces. Dzaba lova, nece stikla na opanak.

  • dimina

    15. maj 2014 | 07:26

    i aca i ceca se uzdaju u institucije hahaha kakav život vode srećni su da nisu iza rešetaka nekih institucija hahaha toliko i o njima i o državi

  • Lakoš

    15. maj 2014 | 07:25

    Jel Ceca uvek imala ovoliki nos ili je ovo neka nadogradnja pošla krivo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA