DUET JOKSIMOVIĆA I KAJMAKOSKOG: Evo kako je bilo na snimanju spota (FOTO)

 
  • 0

Poznati srpski kantautor i pobednik takmičenja "X Factor" već uveliko rade na zajedničkoj numeri, kao i na video-spotu za ovu pesmu, koji bi trebalo uskoro da se pojavi

Kompozitor Željko Joksimović i pobednik šou-programa "X Factor Adria" Daniel Kajmakoski juče su u sunčanom Skoplju snimili prve kadrove video spota za duetsku pesmu koju potpisuje predstavnik Srbije na "Evroviziji" iz 2012. godine.

Mladi makedonski pevač, koga je šira javnost upoznala tokom nedavno završenog televizijsko-muzičkog takmičenja, i njegov mentor već uveliko rade na novoj numeri čije se objavljivanje očekuje u najskorije vreme.

- Sasvim slučajno sam napravio pesmu koju smo Daniel i ja otpevali kod mene u studiju-  istakao je Željko Joksimović ovim povodom i nastavio:

- Kako se i posle šou-a često viđamo kod mene u "Minakordu", jednom prilikom sam počeo da sviram nešto na gitari i rekao sam mu: "Vidiš, ovako nešto mi pada na pamet"... Imao sam neku moju staru muzičku temu koju sam odmah razradio. I za tili čas je nastala pesma - naglasio je Željko.

Joksimović dodaje da je u pitanju "jedna raspoložena, lagana I simpatična pesma, pesma koja zaokružuje jedan period druženja i zajedničkog rada koje je rezultiralo trijumfom".

Deo teksta napisao je Fahrudin Pecikoza, a potom je nastavio Dragan Brajović Braja i napisao ostalo. Makedonski deo teksta prepevala je talentovana Magdalena Cvetkovski iz Tetova.

Video spot koji potpisuje Dejan Milićević za ovu duetsku pesmu za sada je sniman u centru makedonske prestonice i u Beogradu.

Povodom velikog koncerta Željka Joksimovića na stadionu Arena Filip II Makedonski 21. juna u Skoplju juče je održana konfeerncija za novinare na kojoj je najavljen predstojeći spektakl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA