GRUDI, GUZE, SEKS U KOLIMA: Ovo su najvrelili spotovi ikada! (VIDEO 18+)

 
  • 2

Madona, Robin Tike, Enrike Iglesijas, Britni Spirs, Ašer, Beni Benasi samo su neki od tvoraca spotova koji pucaju od seksualnosti, golih devojaka, grudi, guza, provokativnih scena...

Seksi scene se oskudno obučenim devojkama, skupim kolima, dalekim destinacijama, luksuznim kućama i garderobom garantuju prave hitove svetskim zvezdama. Vreli kadrovi dok se tuširaju u kadi, maze sa manekenima, ili plešu oko šipke - dobro je oproban način da budu zvezde budu zrabjenje na nacionalnim televizijama i tako podignu prašinu koja će doneti miliončiće na Jutjubu.

Predstavljamo vam TOP 10 najvrelijih spotova:

10. The White Stripes - I Just Don't Know What To Do With Myself

Prema sajtu WatchMojo ovaj već legendarni spot zauzima poslednje, ali ne i najmanje važno mesto.

Sofija Kopola je režirala spot u kojem Kejt Mos igra oko šipke. U vešu. Na štiklama. Dovoljno da se svakom mušakrcu mozak pomuti.

9. Robin Tike - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell

Istina da je ovaj spot izazvao mnošto kontroverzi, da je pesma bila i obožavana i osporavana (ovo prvo više), a istina je i da je jako seksi.

Manekenke koje se polugole samo šetkaju i ne rade više nista, dovoljno. Još kada nestašnu mršavicu Robin povuče za dugu pletenicu, gde ćete seksepilniji kadar.

8. Djuran Djuran - Girls on Film

Ovaj singl i spot davno su lanisariali Djuran Djuran u same vrhove pop muzike osamdesetih, a spot je urađen u dve verzije.

Jedna se emitovala pre ponoći, a druga posle.

7. Erik Prajds - Call on me

Inspirisan osamdesetim, ovaj haus hit je i postao hit zahvaljujući spotu. Desetak zateknutih, znojavih, lepih žena i jedan muškarac, čisto radi balansa. Uspeh zagarantovan.

6. Ašer - Trading Places

Kao što ime i kaže, u pesmi je opevan onaj trenutak veze kada žena preuzme kontrolu. Bilo da ona bira gde ćete, šta ćete da jedete ili da radite.

Osim nekoliko različitih kompeta donjeg veša, pokazana su i mnoga zanimljiva mesta za razmenu nežnosti, koja su udobna izgleda samo u spotu.

5. Britni Spirs - I'm A Slave 4 U

Iako ovaj spot sve otkriva a ništa ne pokazuje, pop primnceza je njime nadmašila sebe. U sauni, okružema gomilom lepih ljudi, ona đuska. I znoji se. I svi se znoje s njom. I na njoj.

4. Beni Benasi - Satisfaction

U ovom spotu sve aludira na seks. Od reči do slika. Baš sve.

3. Kristina Agilera featuring Redman - Dirrty

Kada se ovaj spot pojavio 2002. godine mnoga udruženja roditelja su kontaktirala MTV u želji da pomere njegovo emitovanje za iza ponoći ili bar da puštaju cenzurisanu verziju. Evo i zbog čega.

2. Kris Isak - Wicked Game

Pored toga što je među najseksipilnijim, ovaj spot je svakako i jedan od najromantičnijih.

Iako nema previše golotinje, Helena Kristensen je svojom specifičnom lepotom doprinela da video puca od erotike.

1. Madona - Justify My Love

Ovaj video je bio zabranjen na MTV, ali je ipak bio najprodavaniji na VHS kaseti.

Ovo nije spot, već kratki film, ispraćen uzdasima i aluzijama i seksi scenama. Zasluženo na prvom mestu.

Mi bismo dodali još jedan, najnoviji video za koji nismo sigurni da ima konkurenciju u provokativnim scenama... Enrike Iglesijas i Pitbul - Freak.

Ovaj spot ima preko 28 miliona pregleda, a sve zbog seksi golih devojaka, koje paradiraju okolo i služe da Enrike podmetne ruku i potapše ih po guzi kada nisu dobre.

(Telegraf.rs/ WatchMojo)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA