Ekrem Jevrić izazvao tuču u Njujorku gradu!

 
  • 1

Hip hoper Ali King uhapšen zbog tuče koju je izazvao bivši "farmer". Ekrem u njujorškom restoranu vređao konobaricu i izazvao sukob

Balkanski hip hop izvođač iz kanadskog Toronta Ali King uhapšen je u četvrtak popodne zbog Ekrema Jevrića, bivšeg učesnika "Farme", koji izazvao je tuču u lokalu "Trocadero Bar and Grill" u Njujorku.

Smit Miler, Ali Kingov advokat, tvrdi da je tuča nastala  zbog Ekrema Jevrića, koji je počeo da psuje i provocira konobaricu koja je radila u baru u to vreme.

Ali King  je sedeo sa Ekremom, kome je prišao jedan čovek i upozorio ga da ne vređa damu.  Ipak bivši "farmer" je nastavio da psuje i da se bahato ponaša. Počelo je gurkanje, a u odbranu Jevrića stao je i Ali King. Nastao je sveopšti metež i tuča, a na kraju je reper koji je branio Ekrema optužen za nanošenje povreda  i suočiće se sa optužbama da je slomio vilicu gospodinu s kojim se sukobio.

Jevrić je u izjavi za policiju rekao kako je u vreme sukoba bio u toaletu, te da ne zna šta se desilo. Konobarica, zbog koje je i sve počelo, izjavila je da se čitava zbrka desila isključivo zbog Ekrema.

Suđenje je zakazano za 9. mart.

(Izvor: Avaz)

Video: Aleksandra Bursać sa mužem došla na proslavu rođendana Cecinog frizera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    7. mart 2012 | 11:23

    Ekrem Jevrić izazvao tuču u Njujorku gradu! http://t.co/vtfC7FUl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA