Džejmi Lanister svojoj deci zabranio da gledaju Igru prestola! (FOTO)

 
  • 0

- Blago rečeno, cela ta brat-sestra stvar je čudna. Ja imam dve starije sestre, i mislim da je takav odnos odvratan. Zato i ne želim da moje ćerke gledaju te scene - kaže glumac Nikolaj Koster-Valdau

Glumac Nikolaj Koster-Valdau, koji je gledaocima najpoznatiji kao Džejmi Lanister, kaže da je svojim ćerkama zabranio da gledaju "Igru prestola" zbog brojnih scena seksa u kojima se on pojavljuje!

Nikolaj koji ima dve ćerke, Safinu (13) i Filipu (10), priznaje da mu je sve teže da deci objasni šta smeju, a šta ne smeju da gledaju, ali da je siguran da im nikada neće dozvoliti da vide neku od incestuoznih scena koje je snimio sa svojom "filmskom sestrom" Sersei.

- Želim da one odrastu u blaženom neznanju. Blago rečeno, cela ta brat-sestra stvar je čudna. Ja imam dve starije sestre, i mislim da je takav odnos odvratan. Zato i ne želim da moje ćerke gledaju te scene - izjavio je Koster-Valdau koji je dodao da je ipak ponosan zato što nije koristio dublera u bilo kojoj golišavoj sceni.

(Telegraf.rs/ Daily Star)

 

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA