Kim i Kanje planiraju tri venčanja, a koliko puta će se razvoditi?! (FOTO)

 
  • 4

Reper i starleta će se venčati i u Americi i Francuskoj, a raskošna svadba će najverovatnije biti održana u zamku u predgrađu Pariza

Po svaku cenu reper Kanje Vest i njegova verenica Kim Kardašijan žele da njihovo venčanje bude svadba veka, pa planiraju da se venčaju čak tri puta, što je sigurno, sigurno a i od viška glava ne boli, zar ne!

Navodno, Vest i starleta su, da bi izbegli komplikacije sa papirima, prvo zakazali civilno venčanje u Kaliforniji, a zatim se sele u Francusku gde planiraju da se, kako često ističu, jedno drugom zakunu na večnu ljubav, i u crkvi i pred matičarem!

Naravno, odmah su počeli da stižu ironični komentari u kojima se postavlja pitanje koliko će ta njihova večna ljubav trajati i da li je samo jedan razvod dovoljan ako ste imali tri venčanja...

Inače, priča se da samozvana najveća svetska rok zvezda i Kardašijanova nameravaju da se venčaju u dvorcu iz 17. veka koji se nalazi u predgrađu Pariza.

(Telegraf.rs/radaronline.com)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prika

    27. april 2014 | 08:21

    Ma sto puta da se venčavaju,briga me.

  • Sanja

    27. april 2014 | 08:24

    Nebitno je i koliko venčanja i koliko razvoda. Elizabet Tejlor i Ričard Barton su se dva puta venčali i dva puta razveli,a njihova ljubav je legendarna još uvek.

  • Djetic

    27. april 2014 | 11:58

    A bio je cool tip pre nje ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA