BIVŠA STOJKETOVA ŽENA: Ne želim da moj sin bude fudbaler! (FOTO)

 
  • 13

- Težak je sportski život. Rano odu od kuće, rano im se završi karijera i maltene na pola životnog puta, onda kada su puni snage i iskustva, često ne znaju šta da rade sa sobom - priča Bojana Rajić

Manekenka Bojana Rajić, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića kaže da se njihov sin Lav rano navikao da njegov otac odsustvuje od kuće kao i da je život sportista veoma surov.

- Ne bih volela da moj sin bude profesionalni fudbaler. Njihov život je užasno težak. Živela sam sa sportistom, samim tim bila u kontaktu sa drugim sportistima i njihovim suprugama, tako da znam koliko njihov život ume da bude surov. Ne bih sputavala Lava ako bi poželeo da krene tim putem, ali bih bila srećnija ako kad bi se opredelio za nešto drugo. Težak je sportski život. Rano odu od kuće, rano im se završi karijera i maltene na pola životnog puta, onda kada su puni snage i iskustva, često ne znaju šta da rade sa sobom - kaže Bojana i dodaje da se njihov sin rano navikao na očeva odsustva zbog sportskih obaveza.

- Za svako dete je idealno da odrasta u kompletnoj i srećnoj porodici. Lav je jako mali i ništa još ne shvata. Imao je svega dve godine kada smo Vladimir i ja prestali da živimo zajedno. I pre toga je Vladimir imao karantine, treninge i pripreme, tako da je često bio odsutan. Deca profesionalnih sportista su navikla da im očevi odustvuju od kuće - zaključila je Rajićeva.

(Telegraf.rs/ izvor: Informer)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodica

    26. april 2014 | 11:43

    Zena se zove Bojana Rajic,prije svega je bila manekenka i ne bitno ako je u toku njihovog braka postala poznatija,ona je i prije njega a i posle ostala Bojana Rajic.Kako znate da pretjerujete to je cudo jedno!!!Te epitete BIVSA lijepite uz starlete!!!

  • Akilipa

    26. april 2014 | 10:51

    Baš insistirate da je Stojke mnogo bitan lik pa ako mora da se objasni ko je ko onda on ispada ko neka referenca? Bojana je i sa i bez njega Bojana,ne treba da se toliko blamirate sa tim. Nju ne blamirate. Sebe da.

  • Boba

    26. april 2014 | 14:18

    Ona je meni krajnje gotivna zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA