Adel uverena da joj je kuća ukleta!

 
  • 0

Pevačica tvrdi da noćima čuje čudne zvukove u svojoj vili zbog kojih ne može da spava. Iznajmila telohraniteljku za 100.000 evra godišnje

Adele je uverena da je vila u kojoj boravi ukleta, pa je svoju bivšu vozačicu zaposlila kao telohraniteljku, kako bi sve vreme bila uz nju. Pop diva plaća za ovaj luksuz 100.000 funti godišnje, jer  je strah da spava, nakon što je nekoliko puta čula jezive zvukove u svojoj kući.

Iako su nedavno  britanski mediji preneli kako Adel uživa u raskošnoj vili u Saseksu, upitno je koliko će se pevačica zadržati u svojoj novoj rezidenciji.

Njeni prijatelji otkrili su da ju je tokom noći nekoliko puta probudilo nekakvo čudno vriskanje, zbog kojeg je doslovce "iskakala" iz kreveta.

Pevačica je nakon toga obećala sebi da u vili, u kojoj se između ostalog nalazi deset soba i dva bazena, više nikada neće sama provesti noć.

Prošli mesec je raskošno zdanje u kom živi pokazala pred kamerama voditelju Andersonu Kuperu.

- Adele je bila toliko uzbuđena što je iznajmila tako raskošnu vilu, ali pokazalo se da ipak nije srećna kao što bi trebalo. Uverena je da je vila ukleta - otkrila je njena prijateljica.

(A.V. / 24sata.hr)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA