Zbog ovih golišavih selfija je ostala bez titule mis, a mi se pitamo zašto! (FOTO)

 
  • 2

Britanska manekenka Džordžija Iden tvrdi da je samo htela da podrži borbu protiv raka dojke, a organizatori izbora za mis Oksforda kažu da je ovim potezom osramotila takmičenje

PRAVDA ZA LEPOTICU! Engleska manekenka Džordžija Iden (22) izbačena je iz takmičenja za mis Oksforda, zato što je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju u toplesu! Nakon ove odluke organizatora, ona je pobesnela i kaže da joj je naneta velika nepravda jer je sliku postavila da bi podržala borbu protiv raka dojke!

Međutim, organizatori lokalnog izbora za mis u Oksfordšajru ne haju za njena objašnjenja i tvrde da je Džordžija na ovaj način ugrozila reputaciju takmičenja i dodali kako ne žele "da njene gole grudi svi gledaju".

Sa druge strane, manekenka poručuje da je besna jer se u pitanje dovodi njen karakter i reputacija, kao i da se nakon svega oseća jeftino, budući da je imala najbolju nameru. Kako objašnjava, ovu fotografiju je objavila kako bi upozorila na veliki rizik od bolesti od koje je njena prijateljica preminula prošle godine.

(Telegraf.rs/ Mirror.co.uk)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin MADAFAKA

    14. april 2014 | 14:00

    Da,ona ce pomoc zenama tako sto se slikava gola,aj bjezi,bolje da si pobjedila na takmicenje i pare dala za otkrivanje lijeka

  • Filozof

    15. april 2014 | 22:52

    Bas me interesuje sta bi ta devojka radila da hoce da podrzi borbu protiv raka grlica materice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA