KAĆA ŽIVKOVIĆ: Neću da izdržavam Baneta!

 
  • 10

- Ne čekaju žene princa na belom konju, nego princa koji će rasterati sve konje iz njihovog života - napisala je pevačica na Fejsbuku

Pevačica Katarina Živković besna je na svog bivšeg dečka Baneta Jankovića, jer veruje da on plasira priču kako mu je bila neverna. Naime, po beogradskim kuloarima pročulo se da Kaća već mesecima unazad vara manekena sa bogatim biznismenom iz inostranstva, ali pevačica tvrdi da o tome nema govora.

Živkovićeva je u naletu besa nekoliko puta rekla Banetu da je bolje što su raskinuli, jer ne želi da ga izdržava.

- Kaća je slomljena. Ipak su ona i Bane dugo bili zajedno i mnogo toga su prošli. On joj nije bio samo dečko, već i poslovni saradnik. Ali, kao i svaka devojka koja pati, i ona ume njega da izvređa. Rekla mu je da je bolje što su raskinuli, jer više neće morati da ga finansira - kaže za "Informer" Kaćina prijateljica.

Iako se nakon raskida ne javlja na mobilni telefon, pevačica je tokom jučerašnjeg dana postavila zanimljiv status na Fejsbuku.

- Ne čekaju žene princa na belom konju, nego princa koji će rasterati sve konje iz njihovog života.

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. april 2014 | 14:55

    Kad muz zenu izdrzava to je ok a kad ona treba onda se desi kaca ili natasa ili neka treca e stvarno zene tumace kako njima odgovara

  • Dezan

    5. april 2014 | 15:33

    A ko je ovo?

  • sasa stankovic

    5. april 2014 | 20:01

    Zašto bi Bane plasirao takvu vest ? Nišlije su se potrudile da njena priča sa "Ajkulom" dospe na prve stranice žute štampe. Onaj ko nije čitao između redova nije niti primetio da je Kaća tipovala "morskog psa" da bi se utešila Banetovim nestankom. Tip je sličan zvonaru bogorodične crkve, ali je zato pun kao brod. Ima svoju diskoteku i prilikom jednog gostovanja on i Kaća su postali "dobri" prijatelji. Pošto je vest otkrivena, Kaća bombarduje javnost kako je Bane pustio dezinformacije. Nije OK da se sazna kako mu je nabijala rogove dok su bili zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA