Dona iz Beverli Hilsa ima samo 42 kilograma! (FOTO)

 
  • 9

Tori Speling drastično je smršala nakon saznanja da joj je muž bio neveran kao i da je zavisnik od seksa, pa ga je poslala na kliniku za odvikavanje od seksualne zavisnosti

Holivudska glumica i zvezda serije "Beverli Hils 90210" izgleda izgladnelo jer se nakon stresa izazavanim muževljevom preljubom, "osušila" i da je na ivici anoreksije.

Tori Speling sada ima samo 42 koligrama i poslednjih meseci je nekoliko puta je završila u bolnici. Za devojku koja je visoka 170 centimetara, ovo je i više nego zastrašujuće.

Prijatelji i porodica je zabrinuta za glumicu, jer kažu da polako puca pod pritiskom i da je pod velikim stresom zbog muža, ali i finansija. Kada je pod stresom, ne jede, a nakon ovakvog udarca oseća se depresivnom i usamljenijom nego ikada. Nevera ju je jako pogodila, kao i činjenica da ju je muž Din Mek Dermot varao i sa drugim ženama ali i sa muškarcima. 

Nakon što je sanznala da je muž vara sa kanadskom glumicom, unajmila je čak i privatne detektive kako bi ga pratili. Ova 40-godišnjakinja se trudi da bude nasmejana i pozitivna kao i hrabra zbog svoje porodice ali ju je nevera potpuno slomila, prenose strani mediji.

Tori nakon svega ne može da priča o tome što joj se dogodilo, ali je odlučila da muža pošalje na kliniku za odvikavanje od seksualne zavisnosti.

(I. V./ Dailymail.co.uk)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cordoba

    3. april 2014 | 18:02

    nisam do sada cuo da je neki siroma zavisnik od seksa To su uvek ljudi sa estrade. Goropadni i bahati , to sto gube ljudskost pravdaju bolescu

  • Ranko

    3. april 2014 | 14:47

    Kako sejes tako zanjes i ona je bila s ovim tipom u vezi dok je bila udata , a on ozenjen drugom! Sada joj karma vraca ..nikom zivot ne ostaje duzan, pre ili kasnije naplati sve !

  • vaš novinar

    3. april 2014 | 13:32

    Uvek je bila ružna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA