PLAKALA KAO KIŠA: Bijonse turneju završila u suzama! (VIDEO)

 
  • 3

- Ako ne znate, ovo mi je 132. uzastopni koncert na turneji. Ovo je poslednji. Dajem vam ružan plač. Hvala svima - rekla je pevačica, koja nije mogla da obuzda suze

Nakon skoro godinu dana nastupanja po velikim svetskim gradovima, Bijonse je koncertom u Lisabonu završila svoju svjetsku turneju "Mrs. Carter Show", što joj je prilično teško palo, te je briznula u plač dok se opraštala od fanova.

Emotivni govor na zatvaranju turneje dirnuo je sve prisutne u lisabonskoj hali, dok pevačica nije mogla da obuzda suze, koje su tekle kao reka.

- Ako ne znate, ovo mi je 132. uzastopni koncert na turneji. Ovo je poslednji. Počeli smo pre godinu dana i samo želim reći da je bilo pravo putovanje. U protekloj godini toliko smo toga zajedno prošli... Dajem vam ružan plač. Hvala svima. Hvala što ste mi omogućili da imam karijeru. Kad padnem, vi me dignete - rekla je ona, dok joj je publika ovacijama davala podršku.

Da podsetimo, Bijonse je svoju turneju otvorila aprilskim koncertom u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA