Mikiju nakon napada na policiju preti osam meseci zatvora?!

 
  • 9

Rijaliti zvezda iz Kupinova juče je pušten iz 48-časovnog pritvora, u kojem je bio zbog toga što je fizički nasrnuo na policajca, nanevši mu lake telesne povrede

Milorad Miki Đuričić, učesnik "Velikog Brata" i "Farme" koji je priveden u nedelju popodne, posle fudbalske utakmice između "Radničkog" iz Iriga i Kupinova, saslušan je juče u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi i pušten na slobodu da se brani u redovnom postupku.

U saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici navodi se da se osumnjičeni tereti da je u nedelju, oko 16:30 časova, u Kupinovu, vređao policajca na dužnosti. Zatim je izašao iz automobila, fizički nasrnuo na njega odgurnuvši ga na put, pri čemu je policajac zadobio lake telesne povrede.

Posle ovog incidenta Milorad Miki Đuričić je priveden i određeno mu je 48-časovno zadržavanje u Istražnom odelenju Kazneno - popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici. Protiv njega je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo napada na službeno lice prilikom obavljanja službenih radnji, za šta je zaprećena kazna od tri meseca do osam godina zatvora.

Incident se dogodio posle fudbalske utakmice, Radnički - Kupinovo, a prema rečima Save Jankovića, sportskog direktora "Radničkog" iz Iriga, nema veze sa utakmicom.

- Mi smo igrali kod njih u gostima. Miki mi se javio kad je stigao, i kroz šalu, kako zna, pitao me da li imamo vina, a onda je stao pored jednog čoveka i tu je počelo sve da se zakuvava. Nekoliko puta sam ga čuo kako viče "kupovali ste glasove, prodali ste se", bilo je nešto u vezi politike. Međutim, on nije vređao igrače, niti se išta odnosilo nešto na utakmicu - tvrdi Janković.

Sava Janković kaže da su tek po povratku iz Kupinova saznali da je Miki priveden i da se sukobio sa policijom.

(Telegraf.rs/Novosti)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veseli

    24. mart 2014 | 19:10

    Mnogo bitna stvar. A prava stvar bi bila kada bi stvarno odležao 8 meseci. Ali.... ovo je Srbija....

  • kupinovo

    24. mart 2014 | 18:10

    Miki se prvi prodao... Sada mafija po selu...

  • Čučuk Stanoje

    24. mart 2014 | 17:44

    Osam je malo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA