Sve o tretmanu penisom za koji Sandra Bulok kaže da podmlađuje bolje od svega

 
  • 8

Navikli smo da se žene podvrgavaju različitim tretmanima ne bi li zadržale mladolik izgled, ali ovo nismo mogli da predvidimo

Poznata glumica Sandra Bulok koja je ozbiljno zagazila u šestu deceniju, ali na njenom licu nema bora koje bi to potvrdile i to sve zahvaljujući tretmanu penisom!

HIT! Na oskarovskoj bini bilo je 45 miliona kristala, a kad se Sandra Bulok pojavila na njoj nasmejala je sve onim što je rekla! (FOTO)

Gostujući u poznatom šou programu kod Elen DeGeneres, glumica koja ima 53 godine otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda. Kada su počele priču o tome kao njeno lice sija, glumica je rekla da je tretman toliko dobar da će svi poželeti da odu kod kozmetičara i traže da im da "penis".

Foto: AP/Tanjug/ Glumica koristi nesvakidašnji tretman kako bi izgledala mladoliko.

Sandra Bulok nije jedina od poznatih dama koja je fan ovog tretmana, jer se on dopada i njenoj koleginici Kejt Blanšet. Naziv ovog tretmana potiče od seruma koji se nanosi na lice, a napravljen je od kože Korejskih beba.

Ovaj tretman izvodi se u specijalnim salonima i košta 515 evra, podrazumeva mikroigle, čišćenje lica, hemijski piling i magični serum koji se pravi od odstranjene kože Korejskih beba koje su obrezane. Tretman treba da generiše kolagen i elastin kako bi vam koža bila sveža. U ovom trenutku tretman je dostupan samo u Americi.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA