Najvažnija stvar koju morate da uradite ako želite najbolju pastu na svetu - prvo je stavite u rernu!

 ≫ 
  • 15

Iako je pasta sama po sebi savršena, jedna mala promena može da je učini još boljom.

UVREDA ZA PRAVE ITALIJANE: Ako stavljate pastu u ovo jelo - pravite veliku grešku koja može da vas skupo košta

Pre nego što počnete da je kuvate, prvo je ispecite. Da, dobro ste nas čuli.

Potrebno je da pastu poređate u pleh i pećete maksimalno 10 minuta na temperaturi između 150 i 180 stepeni Celzijusa - ili dok ne postanu zlatne boje.

Foto: Pixabay.com

Potom je stavite u činiju sa vodom kako bi se rehidrirale na nekoliko sati, najbolje je da činija to vreme bude u frižideru.

Zatim je skuvajte kako to i inače činite.

Ako koristite ovu metodu, špagete će dobiti orašast ukus i poprimiće zadimljenu aromu.

Definitivno nešto što vredi probati ako želite da unapredite namirnicu koju su mnogi sigurno u životu jeli nekoliko hiljada puta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Neko se baš potrudio da ukrasi ovaj automobil: Ovo je jelka na četiri točka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    18. januar 2018 | 13:23

    Testo je testo i kraj,nista bez cvaraka

  • Marija

    18. januar 2018 | 16:13

    Dobro a opet neznate vi to da spremite kao italjani.😂 Vi neznate sta je prava pica i pasta italjanska. Probajte picu i pastu u Italiji, ekstra. Pozdrav ot Srpkinje iz Sicilije Italija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA