Nikad više nećete baciti koštice trešnje kada vidite koliko su korisne u kuhinji
Ma koliko nam koštice trešnje izgledale beskorisni, one zapravo mogu da budu dragocene u kuhinji.
Mnogi stalno rade jednu VEOMA OPASNU stvar kada jedu trešnje - a toga nisu ni svesni
NISU UVEK ZDRAVE: 4 LOŠE stvari koje mogu da vam se dese ako POJEDETE previše trešanja
Ovaj mali delić omiljenog voća mnogih može da doda ukus i boju u brojne ukusne poslastice.
Koštice možete da stavite u čaj ili ih neko vreme ostavite u limunadi kako bi joj poboljšali ukus, ali isto tako, možete da ih ubacite u šolju slatke pavlake kako bi ona pre nego što je pretvorite u šlag upila njihov sladak i orašast ukus.
Potrebno je samo da ih ostavite u pavlaci u frižideru preko noći.
Ujutro izbacite koštice i napravite šlag koji će definitivno dodati novu dienziju vašim kolačima i slatkišima.
(Telegraf.rs)
Video: Kamion nalegao na bankinu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.