Nikad više nećete baciti koštice trešnje kada vidite koliko su korisne u kuhinji

 ≫ 
  • 2

Ma koliko nam koštice trešnje izgledale beskorisni, one zapravo mogu da budu dragocene u kuhinji.

Mnogi stalno rade jednu VEOMA OPASNU stvar kada jedu trešnje - a toga nisu ni svesni

NISU UVEK ZDRAVE: 4 LOŠE stvari koje mogu da vam se dese ako POJEDETE previše trešanja

Ovaj mali delić omiljenog voća mnogih može da doda ukus i boju u brojne ukusne poslastice.

Foto-ilustracija: Darwin Bell / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic (CC BY-NC 2.0)

Koštice možete da stavite u čaj ili ih neko vreme ostavite u limunadi kako bi joj poboljšali ukus, ali isto tako, možete da ih ubacite u šolju slatke pavlake kako bi ona pre nego što je pretvorite u šlag upila njihov sladak i orašast ukus.

Potrebno je samo da ih ostavite u pavlaci u frižideru preko noći.

Ujutro izbacite koštice i napravite šlag koji će definitivno dodati novu dienziju vašim kolačima i slatkišima.

(Telegraf.rs)

Video: Kamion nalegao na bankinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA