Htela je da napusti muža policajca, ali on se pojavio na železničkoj stanici i hladnokrvno ubio nju i dvoje dece. Ćerka (5) je sve gledala! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 2

Juče je francuska policija intervenisala u njihovom domu zbog porodične svađe, a žena je tada policajcima rekla da namerava da napusti svog supruga

Francuski policajac ubio je danas hicima iz pištolja svoju suprugu i njihovo dvoje dece, uzrasta tri i pet godina, na peronu železničke stanice u gradu Noajon na severu Francuske, a potom je i sebi oduzeo život, saopštile su vlasti.

Svekar ubio Srpkinju u Austriji: Rešila da napusti muža švalera, ali je njegov otac njoj presudio

Juče je policija intervenisala u njihovom domu zbog porodične svađe, a žena je tada policajcima rekla da namerava da napusti svog supruga, prenosi AFP.

Tužiteljka Viržini Žirar rekla je danas novinarima da je suprug bio "savršeno miran" i nije imao nikakvih zamerki što je sused danas povezao njegovu suprugu i decu na železničku stanicu, ali kada su oni danas stigli na stanicu, suprug se iznenada pojavio i otvorio vatru na njih.

Pucnjavi je prisustvovalo i treće dete, petogodišnja devojčica koja je bliznakinja jednog od dvoje ubijene dece, ali je ona ostala nepovređena.

- Napadač je policajac koji radi u Parizu i koji nije mogao da prihvati nameru svoje supruge da ga napusti - rekla je tužiteljka.

Sa policajcem je, u trenutku kada je otvorio vatru na svoju porodicu, bio još jedan muškarac, koji je pobegao kada je on izvršio samoubistvo i policija ga goni.

Foto: Profimedia/AFP

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    10. septembar 2017 | 22:45

    Auuu.al je taj odlepio..uzas..

  • ATIMUS

    11. septembar 2017 | 00:02

    Mora da je policajac iz neke azijatske trece zemlje..... Pa po francuskoj uzvisenoj filozofiji je ipak moguće da se od vuka napraviti ovca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA