Počelo novo MOZZARTOVO takmičenje "Pogodi najveću kvotu"

 
  • 6

Onoga ko „ubode“ najveću ukupnu kvotu na tiketu očekuje i novi BMW

Foto: Promo

Sportsko klađenje je samo po sebi zabava i donosi mnogo uzbuđenja svim ljubiteljima sporta, a još kada možete da se takmičite u pogađanju rezultata s drugim kladiocima, e to je poseban užitak... MOZZART je to prepoznao, pa je organizovao šesto po redu takmičenje „Pogodi najveću kvotu za BMW serije 1”, u kojem će onaj kladilac koji pogodi najveću kvotu u MOZZART kladionicama od 1. do 31. oktobra pored novčane nagrade s dobitnog tiketa osvojiti i bonus nagradu u vidu ganc novog BMW-a serije 1!

Takmičenje je postalo svojevrsna tradicija u MOZZART kladionicama, jer je ovo ukupno šesti automobil koji će pravo sa uplatnog mesta na – srpske puteve.

Pored toga što je donelo mnogo radosti svim dobitnicima, takmičenje je donelo i još više uzbuđenja, jer, kao po pravilu, pobednik uvek nekako „iskoči“ u poslednji čas, nakon stabilnog vođstva na kraju ipak drugoplasiranog majstora klađenja. Tako je pobednik poslednjeg takmičenja Stefan Šipoš saznao da je osvojio auto maltene poslednji, i to dok se veselio na svadbi...

– Odigrao sam, mislim, u četvrtak i otišao kod mojih u BiH na svadbu. Pa je tako čitav grad znao, samo ja ne. U subotu oko podneva, dok sam bio na svadbi, dobio sam informaciju sa mog uplatnog mesta. Tako da mi je baš fino leglo – rekao je tadašnji pobednik Stefan Šipoš.

Posebno zanimljiiv bio je slučaj pobednika takmičenja iz juna 2016, gospodina Aleksandra Rankovića iz sela Babe kod Sopota. Prvo, ovaj majstor klađenja uhvatio je kvotu 16.982 i sa uloženih 50 dinara ostvario dobitak od 1.061.342 dinara, a uz njega ni manje ni više nego Porsche Macan. A drugo, i najluđe od svega, jeste što je ovaj dobitak bio povod da stavi logo kladionice MOZZART na fasadu svoje porodične kuće! Sada, kada su se slegle emocije i prošlo neko vreme, gospodin Ranković kaže da ga auto dobro služi, da se na bolje čovek lako navikne i savetuje svima samo da redovno i hrabro tipuju i dobitak neće izostati.

Ovogodišnje takmičenje traje od 1. do 31. oktobra. Pored prve nagrade koja je i ovoga puta BMW serije 1, za pogođenu drugu najveću kvotu predviđena nagrada je Piaggio Liberty 50 4T New i-get, a za trećeplasiranog mobilni telefon poslednje generacije Samsung S8.

Najveća pogođena kvota u dosadašnjim MOZZARTOVIM takmičenjima je bila 34.019,40, što je pravi izazov za sve ljubitelje klađenja. Do kraja meseca u svim MOZZART kladionicama imate priliku da, uz malo sportskog znanja, okušate sreću nekim „ludim” tiketom. Ko zna, možda BMW čeka baš na vas!

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIGOS

    4. oktobar 2017 | 19:13

    Kako sataviti najvecu kvotu u kladionici gde su ubedljivo najmanje kvote. Svaka kvota za najmanje 10 odsto manja nego u drugim kladionicama. prodjem tiket na uplatu od 250 dinara, isplata 8220, nema bomus nema nista. Isti parovi, iste igre u ostalim kladionicama isplata izmedju 10500 i 12800. Reci ce neko: "sto tamo nisi uplatio", ali nije to poenta. Kidaju, to je nehumano. A prosli put covek pogodi kv 12000 i kao u zadnjem danu ga neko pretekne sa kvotom 14300. Ne bi bilo cudno da taj dan nije bio ponedeljak, sa ukupno 10 utakmica i ovaj je svaku pogodio x-1, x, 2+I, 3+I, 1-X, ma nemoguce totalno. Rodjaci u centrali satavili tiket i otese nesretniku iz Bora nagradu. Ovaj spremio pecenje da proslavi. Tuga.

  • Kursumlija

    4. oktobar 2017 | 19:38

    Namestaju i mozzart i svi ostali pogotovu na grcki kino malo malo pa koci,malo malo pa kasni.

  • 877

    4. oktobar 2017 | 19:38

    pa valjda se kladis zbog kvote a ne zbog bonusa,kad bi pogodio 12000 kvotu bas me briga za bonuse...to je ionako sarena laza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA