Oštar okršaj Tadića i Đurića na Tviteru: Pominjali ubijene novinare i političare

 
  • 46

Pomenuli su imena Ranka Đurića, Stambolića i Ćuruvije

Ranija izjava predstavnika BIA Marka Parezanović da bezbednost u državi podrivaju pojedinci iz redova opozicionih političkih partija, delova medija, NVO sektora itd. dovela je do nove prepirke između nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

Pacolijeva "Tviter diplomatija" u UN nasmejala ceo svet! Opet izmislio sastanak, ministar iz Tunisa ga demantovao: Susret je bio slučajan (FOTO)

Tadić je na Tviteru oštro prokomentarisao takvo stanje u Srbiji, pozivajući se na ubistvo Stambolića i Ćuruvije.

- Poslednji put kada su u Srbiji neki poluinteligentni funkcioneri službe bezbednosti i vlade rekli, ono što sada govore Parezanović i Đurić, da su pojedini novinari, NVO i opozicionari strani agenti i pretnja po nacionalnu bezbednosti, ubijeni su Stambolić i Ćuruvija - napisao je Tadić.

Usledio je odgovor Đurića, uz podsećanje na ubistvo Ranka Panića.

- Sramno i bezobzirno je da to kaže neko u vreme čije vlasti se za drugačije političko mišljenje plaćalo glavom - napisao je Đurić.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorana

    9. oktobar 2018 | 17:10

    Samo me zanima zasto Tadic nista nije uradio za Srbiju kada je tako pametan? Imao je svoju priliku, zato mu je bolje da cuti.

  • Dragan

    9. oktobar 2018 | 21:53

    Mislim da je Tadicu, a i ostalim njegovim istomisljenicima,bolje da cute. Prizivanje proslosti im svakako ne ide na ruku.

  • Алхемичар

    9. oktobar 2018 | 17:06

    Тадићу за време ваше владавине убили су вам премијера Ђинђића, министра одбране, и да не говорим о осталим убиствима и обрачунима, чути и покриј се ушима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA