Prvi čovek američke trgovine sleteo u Beograd: Dočekali ga Dačić i Ljajić (FOTO)

 
  • 0

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, Dačić i Ljajić poželeli su dobrodošlicu sekretaru Rosu i izrazili veliko zadovoljstvo njegovom prvom posetom Srbiji

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić dočekali su danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država za trgovinu Vilbura Rosa.

Dolazak američkog državnog sekretara za trgovinu u Beograd znači približavanje dve ekonomije: Mali otkriva detalje sutrašnje posete

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, Dačić i Ljajić poželeli su dobrodošlicu sekretaru Rosu i izrazili veliko zadovoljstvo njegovom prvom posetom Srbiji.

Doček Rosa na aerodromu "Nikola Tesla" - Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanovic

Dačić je ponovio da je ta poseta za Srbiju veoma važna, a ujedno je i prilika za unapređenje saradnje ekonomija dveju zemalja, ali i političkog dijaloga na najvišem nivou.

Vilbur Ros sastaće se danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i tom prilikom biće potpisan Memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti infrastrukture između dve vlade.

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA