UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljena fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića, da li je ona dokaz da je ubijen? (FOTO)

 
  • 12

Uznemirujuću fotografiju na svom blogu objavio je novinar Slobodan Vasković

Novinar  Slobodan Vasković objavio je na svom blogu uznemirujuću fotografiju nastradalog Davida Dragičevića (21), koja je snimljena prilikom obdukcije. Fotografija je objavljena i na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida".

Vasković, jedan od najpopularnijih blogera u BiH, redovno na svom blogu objavljuje nove informacije o ovom slučaju. On je jedan od onih koji tvrde da je Dragičević "pretučen pa ubijen".

David Dragičević je brutalno ubijen: Novinar iz BiH tvrdi da postoje svedoci koji su videli da su momka iz Banjaluke pretukli (VIDEO)

- Fotografija svedoči da je David brutalno pretučen, pre nego što je ubijen. Egzekutori su, kako fotografija svedoči, pokazali neviđenu svirepost - navodi Vasković u opisu fotografije na svom blogu.

Fotografiju sa obdukcije Davida Dragičevića možete da pogledate OVDE.

Vasković veruje da je David ubijen Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran/ReStart Srpska/N1

Telo nastradalog mladića izvučeno je 24. marta iz reke Vrbas u Banjaluci. Nadležni su na konferenciji za novinare naveli da je u pitanju "zadesna smrt" (slučajna), u koju njegovi roditelji ne veruju.

Od tada se građani, zajedno sa Davidovim roditeljima, svakodnevno okupljaju na Trgu Krajine u Banjaluci i zahtevaju da se pronađu njegove ubice.

Da je David Dragičević ubijen i potom bačen u reku veruje i novinar Vasković. On je istakao kako je u slučaju Davida Dragičevića reč o brutalnom ubistvu, koje su naručile kriminalne organizacije kojima pripadaju i zaposleni u institucijama Republike Srpske i policije Republike Srpske.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    8. maj 2018 | 13:31

    Mene vise interesuje zasta taj momak? Svaki dan nekoga ubiju ali sve su kriminalci ili imaju veliki dosije... a ovaj pokojnik bog da mu dusu prosti ispade nevinasce... cudan smo mi narod.. Sada ce izbori u Rs pa se opozicija otima sto vise da prikupi glasova preko ovog mladog pokojnika... strasno i zalosno..

  • vukasin

    8. maj 2018 | 12:32

    Nisu svi policajci za prikrivanje istine..neko je izbacio informaciju i dokaz.

  • Ns.

    8. maj 2018 | 11:56

    KAKO JE MOGAO DOĆI DO FOTOGRAFIJE SA ODBUKCIJE. I DA SE TO PRIKAŽE NA PORTALU. ČUDNOVATO. NEZNAM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA