Cimer Zorana Marjanovića ugušio sina: Mali Mihailo i Maja u Rakovici umrli u strašnim mukama

 
 ≫ 
  • 12

Dečak nije imao vidljive povrede po telu

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice, koji sa Zoranom Marjanovićem (39), koji je u zatvoru zbog istrage ubistva supruge Jelene Marjanović, deli ćeliju u Centralnom zatvoru, ugušio je svog sina Mihaila (4) na groblju, dok je svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), iskasapio sa čak 50 uboda nožem, stoji u obdukcionom nalazu Instituta za sudsku medicinu, piše Alo.

Porodica ubijene Maje Đorđević, čiji bivši muž deli ćeliju sa Zoranom, za Marjanovića ima samo jednu poruku!

Obdukcijom je utvrđeno da su nesrećni dečak i njegova majka umrli u strašnim mukama.

- Mihailo nije imao vidljive povrede po telu, a utvrđeno je da je preminuo usled gušenja. Smrt je nastupila na groblju, a Marko je svog četvorogodišnjeg sina u rakovički Centar za socijalni rad doneo mrtvog u naručju i stavio ga pred Maju.

Monstrum je dečaka ugušio tako što ga je rukom obuhvatio oko vrata i stavio mu šaku preko usta i nosa, tako da dete nije moglo da diše. Mališan se otimao i pokušavao da se otrgne, ali nije imao snage da se odupre - kaže sagovornik upoznat sa rezultatima obdukcije.

Pošto je ubio dete, Nikolić ga je stavio u automobil i odvezao do Centra za socijalni rad, gde je bila Maja. Spustio je mrtvo dete pred nju, a onda je započeo krvavi pir.

Foto: Telegraf

- Na njenom telu izbrojano je 50 uboda nožem. Maja je na ruci imala 20 uboda i posekotina od noža. Povrede koje je zadobila su stravične i ukazuju na to da je žena trpela nepodnošljive bolove pre nego što je izdahnula. Na osnovu povreda, ona je umirala u agoniji - kaže izvor.

Tragedija u kojoj su ubijeni Mihailo i Maja Đorđević dogodila se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih.

Foto: Telegraf

I Nikolić i Marjanović su nakon hapšenja odbili da pred tužiocem iznesu svoju odbranu. Dok se Nikolić branio ćutanjem, Marjanović je samo ponavljao da "imaju pogrešnog čoveka i da nije on ubio Jelenu".

- Iako su imali pravo da pred tužiocem kažu nešto u svoju odbranu, obojica su odabrala da to ipak ne učine. Obojica su izabrala sličnu taktiku, a videće se da li će na suđenjima biti pričljiviji - navodi izvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: 80 godina od oslobođenja Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    4. novembar 2017 | 15:10

    Isti se istom raduje. Ma za njih je serijatski zakon pesma.

  • Han

    4. novembar 2017 | 15:53

    Vidi se da se duboko uzajamno poštuju.

  • Luna

    4. novembar 2017 | 15:09

    I ovaj nas kriminolog, juce na tv-u kaze da svakom ubici treba dati sansu za pomilovanje i skracenje kazne. Volela bih da se nekom od njih desi takva tragedija pa da vidim dali ce pevati istu pesmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA