Legijin poslednji pozdrav majci: Od Natalije Ulemek oprostio se i jedan političar, a to niko nije očekivao (FOTO)

 
 ≫ 
  • 17

Legiji će po svemu sudeći biti dozvoljeno da u strogoj tajnosti, pod jakim merama obezbeđenja, naknadno poseti majčin grob

Legijina majka, Natalija Ulemek, preminula je u Beogradu u 82. godini, a biće sahranjena sutra na Novom bežanijskom groblju. Njeni sinovi Milorad i Stanislav, ali i Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, oprostili su se u štampi od nje.

Legiju u zoru vode na majčin grob? Konačnu odluku donose tajno

Miloradu Ulemeku Legiji, komadantu bivše JSO, iz bezbednosnih razloga najverovatnije neće biti dozvoljeno da prisustvuje sahrani svoje majke Natalije Ulemek, koja je umrla u sredu uveče.

Međutim, Legiji će po svemu sudeći biti dozvoljeno da u strogoj tajnosti, pod jakim merama obezbeđenja, naknadno poseti majčin grob da bi joj zapalio sveću!

Praktično je nemoguće isključiti rizik od bekstva najčuvanijeg srpskog robijaša.

Legija se zajedno sa svojim bratom Stanislavom oprostio od svoje majke Natalije uz reči: "Poslednji pozdrav voljenoj majci. Hvala ti za sve."

Reprint: Politika

Od Natalije se oprostio i predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj.

- Poslednji pozdrav istaknutom dugogodišnjem članu Srpske radikalne stranke, majci mog velikog prijatelja, pukovnika Milorada Ulemeka Legije - napisano je u čitulji.

Reprint: Večernje Novosti

Legija je, inače, oduđen na čak četiri maksimalne kazne zatvora, i to zbog ubistva premijera Zorana Đinđića 2003, zločina "zemunskog klana", četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali 1999. godine i ubistva Ivana Stambolića 2000. godine.

On je u pritvoru od 2004, ali već šest i po godina od kad je u Zabeli, nema pravo na neposredan kontakt sa suprugom i decom, već kroz staklo može da ih viđa jendom mesečno.

Takođe, nema pravo ni na takozvanu ljubavnu sobu sa suprugom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Bolna pesma za Dušana: Sestra ubijeng dečaka recitovala poemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дућа

    10. oktobar 2017 | 07:37

    Ценим Шешеља што се никад не мења увек је доследан себе и никада не напушта зацртани правац...Зато једино њега и ценим...

  • Галеб

    10. oktobar 2017 | 09:30

    Почивајте у миру, госпођо. Лепо је од Шешеља што ће Легијиној мајци одати последњи поздрав, а тиме и поштовање овој старој радикалки. Срамота је не одобрити сину излазак из затвора због сахране, јер уз пратњу полиције, то би ионако већ био довољно тужан чин.

  • ?

    9. oktobar 2017 | 14:43

    Čemu ovi minusi ljudima na komentare? Čovek kakav god da jeste treba da sahrani majku. Pogotovo on koji je i dao nešto ovoj državi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA