Pet kvota na Novaka koje moraš staviti na tiket

 
  • 6

Veliki je favorit srpski teniser, zato je jako bitno naći mesto gde je najveća kvota na pobedu nekadašnjeg broja 1

Novak opet dominira! Ne, Vimbldon nije bio slučajni bljesak forme, nekadašnji svetski broj 1 se opasno ustremio ka prvoj poziciji i ako u finalu US Opena savlada Huana Martina Del Potra stići će na malo više od 2.000 bodova od prvog mesta.

Naravno treba napomenuti da on do kraja sezone ne brani bodove, a ako pobedi Argentinca dolazi na treće mesto ATP liste, na korak od drugog mesta na kome je Rodžer Federer.

Novak je rutinskom pobedom 3:0 nad Keijem Nišikorijem došao do istorije - izjednačio se sa Ivanom Lendlom i Pitom Samprasom sa po osam finala, a juri treću titulu. Ovo je još jedan rekord u kome je prestigao Rodžera Federera koji ima 7 finala.

A mnogi će u nedelju uveče uz male ekrane bodriti najvećeg srpskog sportistu ikada, ali sa tiketom u ruci! Zato smo rešili da damo naše predloge za kvote koje se ne smeju propustiti!

Foto: Tanjug/AP

1 - JAK SINGL!

Naravno - kec na Novaka! Veliki je favorit srpski teniser, zato je jako bitno naći mesto gde je najveća kvota na pobedu nekadašnjeg broja 1.

Samo Meridian ti daje kvotu 1.40 na pobedu Đokovića i sigurno nigde nećete naći bolju. Nole je pobedio na poslednja tri meča, a ukupni skor je 14:4 za srpskog tenisera. Na US Openu je skor 2:0, tako da je ovo prava sigurica!

2 - JEDAN SET DEL POTRU!

Poslednji međusobni duel dobio je Novak sa 2:0, ali na sedam mečeva pre toga Delpo je uzimao bar po set. I sada jedan set za Argentinca deluje kao prava mera - a tačan rezultat meča 3:1 kao možda i najbolja opklada.

Foto: Tanjug/AP

Još ako kažemo da je kvota na to 3:40, realno je vreme da se uplati tiket!

3 - JAKI SERVISI ZA POČETAK

Neće na startu biti mnogo prilike za brejk. Visoki Del Potro će sigurno dobro spremiti svoj servis, a Novak je pokazao da je je sve bolji u tom aspektu kako sezona odmiče.

Granica za broj gemova u prvom setu u Meridianu je 9.50. Ide to preko, po odličnoj kvoti!

4 - VIŠE GEMOVA I JOŠ BOLJA KVOTA

Verujemo da je došlo vreme za osvetu za onaj poraz na Olimpijskim igrama. Novak izgleda impresivno, ali neće se Delpo predati. Ulazi odmorniji u meč jer je prvi igrao i na terenu sa Nadalom pre predaje Španca proveo samo dva sata.

Zato će verovatno ipak namučiti Novaka i granica za ukupan broj gemova od 39.5 će sigurno biti premašena. Po kvoti 1.80!

5 - NAŠA ŽELJA - DA UBODEŠ KVOTU 6!

Kratak meč, lagana pobeda Novaka, što brže i po mogućstvu sa 3:0 u setovima. To je ono što svi želimo. A kvota na to je 6.00!

Odigraj je, ako veruješ u Noleta!

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    9. septembar 2018 | 10:52

    Ma kakve kvote!?Jedina kvota je tacna::Novak je maestralni pobednik u New Yorku!!!Zivi hili pa videli!!!!?

  • Vladanka

    9. septembar 2018 | 11:25

    Nas NOLE JE POBEDNIK TU NEMA DILEME! NAVIJAMO SVIM SRCEM I SNAGOM! SLEDEĆI ......... IDEMOOOOOOO...............

  • Dragec

    9. septembar 2018 | 14:09

    Otvoren poziv za kladionicu.Najvece zlo ovog podneblja.Sa kvotom 1,4 mnogi su dogurali do kontejnera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA