Žena golmana reprezentacije Portugala preporučuje masturbaciju za vreme Mundijala! (FOTO)

 
  • 6

Supruga Rui Patrisija uputila stručne savete saigračima svog muža

Doktorka Vera Ribeiro, savetovala je fudbalere svoje zemlje da se ne ustručavaju od masturbacije tokom boravka u Rusiji ovog leta.

Ona je istakla da umesto što apstiniraju, igrači Portugala bi trebalo da "ručno" oslobađaju sebe od stresa prouzrokovanim opterećenjem od rezultata. Vera je po struci seksualni terapeut a ujedno i supruga prvog golmana reprezentacije Portugala, Rui Patrisija.

U svojoj knjizi "Priručnik za zavođenje", Ribeiro govori kako bi fudbaleri trebalo bolje da se nose sa  stresom i anksioznošću ukoliko masturbiraju. Ona je navela kako popularna izjava, da seksualna aktivnost pre sportskog događaja negativno utiče na performans sportista, nije tačna, jer ništa dobo ne dolazi od apstinencije.

>>>Seksi devojke otpisanih "Orlova" grme na Mikonosu: Krstajić ih je precrtao pred Mundijal, ali one su ih brzo utešile (VIDEO) (FOTO)

- Fudbaleri ne bi trebalo da se uzdržavaju od seksa pred odigravanja svojih utakmica. Naravno, sada kada su odvojeni od svojih porodica, oni moraju na drugi način da oslobode svoje telo od osećaja stresa. Inače, ne možemo da povezujemo sportski performans sa prisustvom seksa - izjavila je doktorka Ribeiro.

Reprezentacija Portugala se nalazi u grupi B na predstojećem Mundijalu u Rusiji, zajedno sa ekipama Španije, Irana i Maroka. Svoj prvi meč Portugalci igraju protiv reprezentacije Španije 15. juna u Sočiju od 20 časova.

VIDEO - Otpisani "Orlovi" uživaju sa seksi devojkama na Mikonosu

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA