Transparent na utakmici Zenita najbolje pokazuje da će Srbi i Rusi biti strah i trepet za ostale navijače na Mundijalu (FOTO)

 
 ≫ 
  • 6

Srpski navijači će biti više nego dobrodošli u Rusiju 2018. godine, a takvu poruku smo mogli da vidimo na meču Zenita i Arsenala iz Tule

Ruski i srpski navijači očigledno jedva čekaju svetsko prvenstvo 2018, koje se igra u najvećoj državi sveta, a definitivno je i jasno da će se na tom šampionatu Sbi i Rusi ujediniti i verovatno će predstavljati strah i trepet za sve ostale navijače koji budu došli u Rusiju na Mundijal.

>>> Planiraš da bodriš Orlove u Rusiji? Ovim gradovima se treba nadati posle žreba! (VIDEO)

>>> Srbija menja dres za Svetsko prvenstvo u Rusiji?

Novi dokaz srpsko-ruskog navijačkog prijateljstva videli smo proteklog vikenda na utakmici Zenita iz Sankt Peterburga i Arsenala iz Tule. Ekipa Miodraga Božovića je došla do velikog iznenađenja i pobede od 1:0 na jednom od najtežih gostovanja, golom Evansa Kangve.

Ono što je posebno ostavilo utisak, kada je srpska navijačka scena u pitanju, jeste tribina navijača Zenita, koji važe za jedne od najjačih u Rusiji, koji su na centralno mesto svoje ograde okačili transparent na kojem su bile zastave Srbije i Rusije spojene, a na njima je na ćirilici bilo ispisano ''Dobrodošli braća!'', što jasno predstavlja dobrodošlicu za Mundijal, na koji se naša reprezentacija kvalifikovala direktno posle pobede nad Gruzijom u poslednjem kolu kvalifikacija.

>>> U Humskoj osvanuo grafit navijača CSKA iz Moskve sa brutalnom porukom (FOTO)

Takođe, i neke od srpskih navijačkih grupa imaju jake bratske veze sa navijačima ruskih ekipa. Delije su u bratskim odnosima sa navijačima Spartaka iz Moskve, Grobari sa navijačima CSKA, a pristalice OFK Beograda imaju sjajne veze sa navijačima Dinama iz Moskve.

Pogledajte i skraćeni snimak meča Zenita i Arsenala, gde se u nekoliko navrata može videti pomenuti transparent u kadru:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владо

    16. oktobar 2017 | 10:31

    Надам се нам неће навијачи бити у првом плану на мундијалу.

  • super

    16. oktobar 2017 | 13:02

    i onda stoka koja je pare dobila bez kapi znoja,citajuci vas tekst pomisli da je super biti huligan. pa ode tamo,i pravi nerede. onda za sledece kvalifikacije ove glavonje iz svetskog fudbala ucine sve da nas vise ne gledaju!!!!! vec ste zaboravili bogdanova i njegova vracanje srpskog fudbala 10 godina unazad???

  • Mokiceli

    16. oktobar 2017 | 11:56

    E to je najbitnije, a to što će nas puniti svi na SP, to je manje važno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA