Čović napravio potez decenije: Saša Đorđević novi trener Zvezde, Alimpijević njegov pomoćnik!

 
 ≫ 
  • 27

Bivši trener Zvezde Dejan Radonjić seda na klupu Bajerna

Trofejni selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević nije dugo čekao na novi angažman posle otkaza u Bajernu iz Minhena jer je samo nedelju dana kasnije stavio paraf na ugovor u Crvenoj zvezdi!

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović još jednom je pokazao da i te kako ume da iznenadi i navijače i rivale kluba. Ovim potezom pokazao je da je korak ispred svih i da redovno prati aktuelna dešavanja na "košarkaškom tržištu".

- Bajern je rešio da potpiše Radonjića, mi smo potpisali Đorđevića, šta je tu sporno? - kratko je pitanjem odgovorio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

Iako su u upravi mnogo puta do sada isticali da veruju Dušanu Alimpijeviću, procenili su da je mladom i perspektivnom treneru potrebna pomoć pred završnicu ABA lige i borbe u prvenstvu Srbije, a Đorđević koji je bio slobodan u izboru nove sredine predstavlja idealno rešenje, smatraju u klubu.

Idemo na prvo mesto Foto: A. Nalbantjan

- Ovim potezom klub je još jednom pokazao želju i volju da napreduje i neprestano se razvija. O Đorđeviću, koji će tokom dana biti zvanično predstavljen, ne treba trošiti reči, zna se ko je i šta je.

- Takođe, na Alimpijevića ozbiljno računamo. On je sadašnjost i budućnost kluba koji će uz košarkašku veličinu kakav je Sale sigurno još više napredovati - istakao je portparol Zvezde Igor Vujčin i dodao:

- Znam da će se mnogi dušebrižnici pitati kako to da jedan Partizanovac vodi Zvezdu. Moram da istaknem da smo razgovarali sa Đorđevićem koji ni u jednom momentu nije pokazao animozitet prema crveno-belom dresu. Uostalom i Bajern ima iste dresove kao i mi - zaključio je Vujčin.

Foto: Marko Todorović

Aprilililili! Srećan vam Dan šale i nadamo se da se niste naljutili na nas! Ipak je Svetski dan šale. Ako još niste smislili kako da prevarite nekoga - samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA! U komentaru nam napišite šta ste smislili i kako je prošlo.

VIDEO: Anketa iz Sakramenta, Amerikanac bi zbog Bogdana da bude Srbin

Daljinac

(A. Prililić)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA