Došlo vreme da Zlatibor preti Partizanu (VIDEO)

 
  • 14

Trener ekipe iz Čajetine ističe da u Niš ne idu turistički, iako je svestan da su crno-beli favoriti u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

Žreb za Kup Radivoja Koraća spojio je Partizan sa Zlatiborom u četvrtfinalu. Mnogi bi pomislili lak zadatak za crno-bele, ali takvo mišljenje ne deli i trener ekipe Zlatibora, Vanja Guša, koji ističe da je Partizan veliki favorit, ali da je njegov tim sastavljen od grupe ratnika koji sigurno u Niš neće ići turistički.

- Idemo na Partizan, a da bismo došli do Partizana morali smo pošteno da se namučimo, jer smo igrali pet utakmica i osvojili smo trofej. Ne idemo tamo turistički, to možda izgleda smešno, Partizan je veliki favorit, ali Zlatibor je jedna grupa ratnika koja ide tamo da da sve od sebe. I daće, naravno - poručio je Vanja Guša.

Trener Partizana Nenad Čanak istakao je da je ambicija Partizana uvek da ide na trofej. Nije želeo da potceni Zlatibor, ali je prihvatio ulogu favorita i već razmišlja o polufinalu i finalu.

Pogledajte utiske trenera crno-belih posle žreba za Kup Radivoja Koraća:

Kup Radivoja Koraća održava se u Nišu od 15. do 18. februara.

Parovi četvrtfinala:

Crvena zvezda - Borac Čačak

FMP - Metalac

Partizan - Zlatibor

Mega - Dinamik

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA