Ristović za Telegraf otkrio kakva je dalja sudbina Marka Kešelja i da li će Zvezda dovoditi nova pojačanja (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 12

Direktor crveno-belih u razgovoru za Telegraf posle meča sa Makabijem istakao da je Kešelj i dalje igrač Zvezde i da medijski natpisi o raskidu ugovora nisu tačni

Foto: ATA Images

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu u Evroligi i posle četiri kola imaju učinak od 50:50. Protiv Makabija u timu Dušana Alimpijevića nije bilo Marka Kešelja, za koga se spekuliše da će ubrzo raskinuti ugovor sa crveno-belima.

>>> Po čemu se još razlikuju Radonjić i Alimpijević? Videli smo neobičan ritual trenera Zvezde pred Makabi (VIDEO)

>>> Ročesti tražio od Alimpijevića da ga uvede u igru na 4 sekunde pre kraja! (VIDEO)

Kešelj takođe nije bio u timu ni na gostovanju Himkiju u Rusiji, kao ni na gostovanju Cedeviti u Zagrebu. U Areni je bio uz ekipu, ali ''u civilu'', i sedeo je pored klupe sa povređenim Nemanjom Dangubićem.

Po završetku meča i on je prišao ostalim igračima i zajednički su proslavili trijumf nad ''ponosom Izraela''.

Invormaciju o Kešelju proverili smo posle utakmice u Areni kod direktora Crvene zvezde, Davora Ristovića, koji odlučno demantuje da informacije da Kešelj raskida ugovor.

- Marko je deo ekipe kao i svi ostali igrači, sada nije bio u 12, što ne znači da neće biti već na narednoj utakmici. To je odluka trenera i on će odlučiti kojih 12 igrača će igrati svaku utakmicu.

Foto: ATAImages

Medijski naslovi da odlazi nisu tačni?

- Ne, apsolutno ne! - odlučno je poručio Ristović.

Kako biste prokomentarisali utakmicu protiv Makabija?

- Velika pobeda i mnogo mi je drago zbog momaka. Imali smo četiri utakmice, dva teška putovanja, još smo oslabljeni neigranjem Dangubića. Veoma smo zadovoljni i radujemo se narednim utakmicama.

Navijači komentarišu i pitaju se da li će biti novih pojačanja i da li su ona potrebna Zvezdi?

- Mi imamo dve pobede iz četiri utakmice, imamo jedan nesrećan poraz u Kaunasu i dobru utakmicu u Moskvi. Vrlo je rano da svodimo neke račune, ovo je nova ekipa, treba još dosta vremena da se uigramo, da vidimo na koga možemo da računamo.

- U skladu sa potrebama stručnog štaba i ako mi iz uprave procenimo da nešto treba, onda ćemo razmišljati na tu temu. U ovom trenutku razmišljamo samo kako da se što bolje odmorimo i pripremimo za naredne utakmice - zaključio je Davor Ristović za Telegraf.

Daljinac

(D. Uštević)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    27. oktobar 2017 | 14:26

    Значи фацо. Све пада на пар играча. Знамо како сте се вадили за поразе после повреде Јовића,прошле сезоне. Ако имало,имало ова држава а поготово Човић,јер држава је само Србима( нама) и отимала а њима давала,па мислим на тебе и Човића ако сте З од Звездаша под хитно" ХИТНО" добар плеј и поготово тешки центар нам требају. Без обзира на ове две велике победе немојте да нас заваравате. Имали би прилично добар тим и уз једног шутера и да здравље послужи са овим навијачима и тренером ладно у Ф-4. А овако нисам уопште оптимиста ни за слабина такмичења. Човићу немој нас израдити. Роди појачања и тачка.

  • Komunalac

    27. oktobar 2017 | 14:31

    Nezvanicno u toku su ponovo ozbiljni pregovori sa Koltonom Ajversonom, bivsim centrom Makabija...

  • srbijanac

    27. oktobar 2017 | 16:31

    ne treba nam plej toliko koliko zamena za keselja koji ruku na srce nije pruzio ocekivane partije i to zamena kalibra rajta koji je na zalost otisao u nemacku i teski centar koji daje bar 12 koseva po mecu i 10ak skokova centar koji ce krpiti rupu jer za sada smo imali i dosta srece jer smo dosta koseva primili kada su nasi centri izlazili iz reketa nekako su spori u pokrivanju te rupe...inace ekipa je dobra i treba joj vremena da se uigra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA