Pojavio se snimak Milenka Topića iz ''kopa'' Severa: Njegov razlog zbog kog ide na tribinu među ''obične'' navijače će oduševiti Delije! (VIDEO)

 
  • 8

Novi pomoćni trener kluba sa Malog Kalemegdana godinama je bodrio klub kao običan navijač, nenametljivo, uz navijanje iz sveg glasa

Crvena zvezda će u narednoj sezoni imati novi tim i novi stručni štab, koji je predstavljen u petak od strane predsednika kluba Nebojše Čovića. Prvi trener ekipe biće Dušan Alimpijević, koji je već povukao prvi potez i doveo tri pojačanja iz FMP-a, dok će njegov pomoćnik biti Milenko Topić.

>>> Zvezda u jednom danu dovela tri pojačanja! Prvi potez Alimpijevića od dolaska na Mali Kalemegdan!

Popularni Top je bio miljenik navijača Zvezde iz perioda kada je igrao za ovaj klub u legendarnoj generaciji koja je uzela titulu 1998. godine. Upravo su neki od navijača na društvenim mrežama objavili snimak kako Topić navija na jednoj utakmici crveno-belih i to iz kopa, odnosno čuvenog Partera B u Pioniru.

To je bila česta slika koja je mogla da se vidi poslednjih godina u Pioniru, a on je uvek nenametljivo sa tribine posmatrao i navijao iz srca, iako je kao zaslužan bivši igrač mogao da bira mesto u loži ili za VIP zvanice pored terena.

Sada navijači posebno ističu ovu njegovu karakteristiku, kako se Topiću ne bi zviždalo u slučaju da stvari možda i ne krenu najbolje u njegovom novom mandatu u Zvezdi, ovoga puta pokraj terena.

On je u pre nekoliko godina u jednom od retkih intervjua koji je dao za sajt Zvezdinih pristalica objasnio i zašto se odlučivao da utakmice prati upravo sa tribine, kao i da godinama kupuje Zvezdinu sezonsku za fudbal i košarku i da od kluba ne očekuje ništa zauzvrat.

- Zbog navike, uvek idem srcem, a od 2008. godine redovno kupujem sezonsku za fudbal i košarku, i to je moj doprinos klubu. Samo ne želim da menjam naviku i zato se nećkam, iako me zovu stari saigrači, ali na tribini sam uvek bio sa starim društvom.

- Ja volim klub i ne očekujem za uzvrat ništa. Dolazim tu zato što volim košarku i Zvezdu, nemam nikakvu potrebu ni za čim osim toga da sam tu - rekao je Topić još pre četiri godine.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA