≫ 

Partizan bliži Danskoj, ukoliko eliminiše Litvance: AIK pormašio penal i izgubio od Nordsjilanda (VIDEO)

U meču potencijalnih protivnika Partizana u narednom kolu kvalifikacija za LE, danska ekipa je slavila minimalnim rezultatom

  • 3

Fudbaleri danskog Nordsjilanda su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na svom terenu pobedili ekipu švedskog AIK-a rezultatom 1:0. 

Strelac, ispostaviće se, odlučujućeg pogotka bio je 19-godišnji Danac, Magnus Andersen, u 11. minutu utakmice na asistenciju Mikela Damsgarda.

>>>Trojica Srba na UEFA spisku od 50 mladih igrača koji će obeležiti narednu sezonu (FOTO)

Gosti iz Švedske su pormašili penal u drugom poluvremenu, tačnije Tarik Elionusi je u 50. minutu propustio priliku da sa bele tačke poravna rezultat, koji bi automatski značio da se ekipa AIK-a vraća kući sa pozitivnim rezultatom.

Kako stvari trenutno stoje, Danci imaju odličan rezultat s obzirom da nisu primili gol na svom "Right To Dream Park" stadionu.

>>>Vučić zvao trenera Dinama na razgovor pred meč Vranjanaca sa Partizanom!

Revanš meč nakon koga će biti poznat potencijalni portivnik Partizana, ukoliko crno-beli eliminišu ekipu Trakajia, na programu je sledećeg četvrtka na Olimpijskom stadionu u Stokholmu, sa početkom od 19 časova.

VIDEO: Grobari terali Đukića sa klupe skandiranjem sa tribina

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA