Vučić zvao trenera Dinama na razgovor pred meč Vranjanaca sa Partizanom!

Dragan Antić je istakao da je u ličnom razgovoru sa predsednikom Srbije obezbedio klubu 20 miliona dinara pomoći

  • 8
Dragan Antić posle utakmice protiv Crvene zvezde u 1. kolu Superlige; Printskrin: Arena Sport

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju meč drugog kola Superlige protiv novajlije u najvišem rangu - Dinama iz Vranja. Taj meč će se igrati na stadionu u Surdulici, gde su crno-beli neslavno počeli sezonu porazom od Radnika.

U redovima Vranjanaca vlada velika euforija, jer će posle  a uoči utakmice trener ekipe Dragan Antić izjavio je za vranjenews.rs da je u ličnim kontaktima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je obezbedio finansijsku pomoć Dinamu od 20 miliona dinara.

Aleksandar Vučić najavio je i gradnju nacionalnog stadiona u 2019. godini; Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Antić je najavio da će pred meč sa Partizanom imati i dodatni razgovor sa Vučićem, kao i da ima obećanje da će Vranje dobiti stadion i još novca.

- U petak idem kod Vučića na dodatni dogovor. Imam obećanje da će nam biti napravljen stadion i da ćemo, osim ovih 20 miliona, dobiti još novca, ukoliko je to potrebno - kazao je Antić, koji je objasnio i da transfer novca još nije izvršen, jer sve ide preko lokalne samouprave.

- Vučić je odobrio, ali transfer nije sproveden u delo. Bez tog novca, mi ćemo biti ekipa za gol razliku. Nemamo novac za takmičenje, za pojačanja koja su nam neophodna. Nijedan fudbaler neće da potpiše za Dinamo ako zna da klub nema para, niti hoće da igraju ovi postojeći - požalio se Antić, koji je čak iz ličnog džepa platio desetodnevne pripreme Dinama u Bugarskoj.

Vranjanci su na otvaranju Superlige poraženi od Zvezde sa 3:0 na Marakani; Foto: MN Press

- Ukoliko, pak, dobijemo 20 miliona, 10 će otići na dugovanja, a ostatak će nam biti dovoljan da dovedemo neko pojačanje i takmičimo se neko vreme, najviše mesec i po, dva - zaključio je trener Dinama iz Vranja.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je nedavno najavio da 2019. godine počinje izgradnja nacionalnog fudbalskog stadiona u Beogradu, koji će po njegovom mišljenju biti najlepši u Evropi.

Utakmica između Dinama i Partizana na programu je u nedelju od 19 časova u Surdulici.

VIDEO: Lola Smiljanić objasnio zašto je 2007. posle derbija vređao Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kengur

    27. jul 2018 | 05:15

    Pa kako uopste moze klub bez stadiona i bez para da udje u ligu? To jos nikad nisam cuo. A ovaj Antic kao da ocekuje da im drzava bude glavni sponzor. Kaze sluzicemo za gol razliku ako ne dobijemo pare, pa zar to niste znali do sad? Ozbiljni klubovi planiraju godinu dve unapred minimum a ovi cekaju Vucica da vide sta ce da rade dalje. FSS da reaguje i da ih izbaci iz lige zbog neprofesionalnosti i zbog toga sto ne ispunjuju kriterijume za najjacu ligu.

  • Pfc

    26. jul 2018 | 19:15

    Slucajnost?hahahaaaaaa tim bez stadiona da aigra super ligu.eeee zemljo tugo

  • NO NAME

    26. jul 2018 | 19:07

    Pa sto ste jurisali u JSL ako nemate para..znali ste sta vas ceka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA