Zvezda napada Zemunce, Partizan bez Jevtovića čeka Borac!

 
 ≫ 
  • 3

Igra se poslednje kolo regularnog dela Superlige

Crveno beli proslavljaju pogodak protiv Spartaka iz Subotice; Foto: Crvenazvezdafk.com

Poslednje kolo regularnog dela Superlige, pomereno ranije zbog uskršnjih praznika,  na programu je u četvrtak. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Zemun, a Partizan ekipu Borca.

>>>Nikola Maksimović otvorio dušu Rusima o odlasku iz Zvezde: Nisam dozvolio da me slome!

Crveno-beli se vraćaju na stadion Rajko Mitić posle dva teška gostovanja (Mačva 2:0, Mladost 5:2) i pred kraj regularnog dela žele da zadrže veliku razliku u odnosu na najvećeg rivala.

Zvezda trenutno ima prednost od 12 bodova, što u plej-ofu znači šest koji garantuju nešto mirniji početak odlučujućih borbi, već od večitog derbija za 10 dana.

Sve je to pod uslovom da izabranici Vladana Milojevića slave protiv nezgodnog Zemuna koji je ovog proleća protiv Partizana u Humskoj (1:1) pokazao da zna sa najvećima.

Detalj sa meča Partizan - Čukarički; Foto: partizan.rs

Pod imperativom trijumfa je i aktuelni šampion Partizan jer se na svom terenu sastaje sa Borcem. Dodatni problem Miroslav Đukić ima jer Marko Jevtović, zbog potresa mozga koji je doživeo na treningu, neće biti u timu.

Čačani su vezali dve pobede u borbi za opstanak i posle duže vreme izašli iz opasne zone u kojoj su sada Javor i Rad.

Međutim, ukoliko namerava da nastavi trku za šampionsku titulu Partizan mora da slavi u sutrašnjem meču u Humskoj i produži seriju od pet uzastopnih pobeda.

Karte za plej-of i plej-aut su odavno podeljene, ali je svaki bod važan u borbi i za izlazak u Evropu i opstanak.

Ognjen Mudrinski iz Čukaričkog proslavlja gol; Foto: čukarički.rs

Trećeplasirani Čukarički u malom beogradskom derbiju gostuje Voždovcu, niški Radnički u Kruševcu ekipi Napretka, a ništa manje tenzije neće biti ni u Ivanjici između Javora i Bačke, kao i u Novom Sadu gde Vojvodina čeka Rad.

Sve utakmice se igraju u terminu od 17 sati: Crvena zvezda - Zemun, Javor - Bačka, Mačva - Mladost, Napredak - Radnički, Partizan - Borac, Spartak - Radnik, Vojvodina - Rad i Voždovac - Čukarički.

Tabela: Crvena zvezda 76 bodova, Partizan 64, Čukarički 50, Radnički Niš 50, Spartak 46, Voždovac 46, Napredak 43, Vojvodina 41, Radnik 36, Mladost Lučani 35, Zemun 35, Bačka 30, Mačva 28, Borac 23, Javor 22, Rad 21.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда _=[][]®&&&®€£©<<>>

    4. april 2018 | 11:19

    Земунци се морају озбиљно схватити. Не заборавимо да би победили гробаре да судија није продужио меч док нису дали гол. Као и много пута до тада.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA