Golčina Srbina i autogol bivšeg igrača Zvezde, Inter ostao bez pobede u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Ivan Radovanović je bio strelac za Kjevo protiv Udinezea, da bi potom loptu u svoju mrežu ubacio Nenad Tomović, pa je meč završen remijem

Inter nastavlja sa lošom serijom i sada na već petoj uzastopnoj utakmici nije pobedio.

Ovoga puta je bio blizu tri boda u Firenci, pošto je vodio golom Ikardija od 55. minuta, ali je u sudijskoj nadoknadi primio gol i vraća se Milano samo sa bodom. Gol za Violu postigao je Đovani Simeone, sin legendarnog Dijega Simeonea, koji je sada trener Atletiko Madrida.

Inter sada već ozbiljno gubi korak za vodećim dvojcem - Napolijem i Juventusom, a dao je priliku Laciju i Romi da ga preteknu, pošto imaju dve utakmice manje od njih, a zaostatak je tri i pet bodova.

U meču koji je renije odigran u okviru 20. kola između Kijeva protiv Udinezea, spektakularan gol postigao je nekadašnji fudbaler Partizana, Ivan Radovanović   On je doveo u 9. minutu svoj tim u vođstvo i to posle sjajnog šuta iz daljine.

Ovo je bio njegov prvi gol još od 2014. godine i tada je isto dao gol Udinezeu. Inače, Radovanović je igrao u Partizanu na početku karijere od 2006. do 2008 godine kada je imao 18 godina.

Ipak, njegov gol poništio je Nenad Tomović, koji je u 41. minutu ubacio loptu u svoju mrežu i tako omogićio Udinezeu da izjednači i da se vrati iz Verone sa jednim osvojenim bodom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA