Neviđeni blam u Humskoj: Đukić izgovorio čuvenu parolu Delija! Grobari poludeli, Partizan odmah sklonio snimak! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 77

Zaista čudno zvuči kada neko kaže ''Partizan je život, ostalo su sitnice''

Nije tajna da je trener Partizana Miroslav Đukić svojevremeno bio navijač Crvene zvezde. To je i on sam priznao u jednom od intervjua, a sada je u poruci koja je snimljena za navijače Partizana ponovo aktuelna ta priča.

Sve to zbog izgovaranja čuvene parole Delija u izmenjenom obliku. Zna se da je na Marakani godinama jedan od najpopularnijih slogana ''Zvezda je život, ostalo su sitnice''.

>>> Časna pogibija ili pravac završnica: Šta bi kombinovani tim Zvezde i Partizana uradio u Evropi i da li je ovo najboljih 11?

Sada je isti taj skogan iskoristio i Miroslav Đukić u nameri da privuče što više navijača Partizana na utakmici protiv Jang Bojsa, koja je crno-belima ključna za proleće u Evropi.

- Partizan je život, ostalo su sitnice - izgovorio je Đukić sa osmehom na licu u videu koji je objavljen na Partizanovom zvaničnom kanalu, kao i na sajtu crno-belih.

Kada je greška uočena, neko je snimak proširio na društvene mreže, gde je postao totalni hit. Navijači Zvezde su se podsmevali, dok su Grobari potpuno iznervirani. Pojedini Zvezdaši su čak poredili ovo sa blamom Vase Micića na proslavi titule na Malom Kalemegdanu, kada je započeo Partizanovu pesmu pred Delijama.

U Partizanu su brzo shvatili da su napravili veliki kiks, video je uklonjen sa zvaničnog kanala i sajta, ali je na društvenim mrežama i na kanalima navijača Zvezde i dalje prisutan.

Pogledajte kako je to izgledalo u režiji Miroslava Đukića:

Jedini snimak koji je ostao kao dokaz Đukićevih reči na zvaničnom Partizanovom kanalu jeste video konferencije pred meč Javor - Partizan, gde se može videti i identična odevna kombinacija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA