Zvezda dovela kapitalno pojačanje: Spreman je već za 155. derbi u nedelju!

 
  • 17

Nenad Krstičić je novi fudbaler crveno-belih

Kao što je Telegraf ekskluzivno najavio, Nenad Krstičić je novi fudbaler Crvene zvezde. Doskorašnji vezista je sa crveno-belima potpisao ugovor na dve godine, a očekuje se da bude u konkurenciji već za 155. večiti derbi, koji je na programu u nedelju.

Zvezda je odlučila da se pojača i da dovede Krstičića, iako se prvobitno mislilo da će čekati ishod meča sa Krasnodarom. Moguće je da dolazak Krstičića može da znači da za pojedine fudbalere u veznom redu ima ponuda, pa se Zvezda unapred osigurala ukoliko signe ''ponuda koja se ne odbija''.

Krstičić bi već u sredu trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

Krstičić dolazi iz Alavesa, sa kojim su u toku dana završene sve formalnosti oko transfera Krstičića, koji je skoro čitavu deceniju u inostranstvu (od 2008. godine, kada je otišao iz OFK Beograda).

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    22. avgust 2017 | 23:05

    Ne znam koliko je dobar ovaj Krsticic valjda ce biti pojacanje igro u dosta klubova u evropi..

  • Stefan CZV

    23. avgust 2017 | 00:03

    Za nase uslove ekstra pojacanje, jos samo Basu dovesti, prodati ako je moguce ping ponga i le taleka i andjelkovica u penziju poslati a na pozajmicu da dodje Ibanez da se rotira sa rodicem, jer dace Bog da se borimo na 3 fronta, i ako to uspijemo ako je ikako moguce da dodje Katai jer jos snjim u ekipi i gore navedenima i da bedem tima ostane isti Zvezda bi imala najjaci tim u zadnjih 15 godina. Borjan...Stojkovic...Basa.. Savic...Rodic(ibanez)... Donald.. Krsticic...Kanga...Katai....Srnic... Boacii!!! Mislim da svakom navijacu zvezde voda na usta ide od same zamisli na ovakav tim. I sasvim realne sanse da se prezimi u Evropi, al otom potom prvo ruse da zgazimoo !!!

  • Aleks

    23. avgust 2017 | 00:31

    Kad bi jos Katai igrao za Zvezdu... Tim iz snova: Borjan-Stojkovic-Savic-Le Talek-Rodic-Krsticic(Donald)-Jovicic-Radonjic-Kanga-Katai(Srnic)-Boaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA