Milojević je bio surovo realan o srpskom fudbalu na pitanje zašto se Zvezda nije snašla u Krasnodaru od starta (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 45

Trener crveno-belih istakao je da se njegov tim vraća sa aktivnim rezultatom u Beograd i da u revanšu očekuje punu Marakanu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle poraza od Krasnodara u Rusiji (3:2) u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, da je njegov tim ostvario aktivan rezultat i da se nada da će uz punu Marakanu u revanšu moći da eliminišu rusku ekipu, koju i dalje smatra favoritom.

>>> OGLASIO SE RISTIĆ: Progovorio je o poništenom golu i partiji koju je pružio protiv Zvezde

>>> Problem više za Zvezdu pred revanš: Le Talek neće igrati protiv Krasnodara!

On je istakao da Zvezda nije mogla da se snađe na početku, jer nije navikla na takav tempo igre, za razliku od Krasnodara, koji utakmice u takvom ritmu igra svakog vikenda u Rusiji, a uz to ima i iskustvo iz Evrope.

- Prvih 15-20 minuta se nismo snašli. Očekivali smo agresivan Krasnodar, znali smo da protiv nas imamo ekipu koja dominira kroz kombinatoriku kratkih pasova, da imaju jake i brze igrače koji im omogućavaju takvu igru.

- Na poluvremenu smo se dogovorili da krenemo napred i da damo gol, ali na žalost, primili smo brzo gol i promenili su nam se planovi. Morali smo da krenemo da igramo sa dva špica, rizikovali smo i kod rezultata 3:1. Opet smo primili gol iz korenera, znali smo kako Krasnodar igra prekide, ali oni su iskusna ekipa, dugo igraju grupnu fazu Lige Evrope i ne mogu ništa da zamerim svojim igračima.

Foto: FK Crvena zvezda

- Rizikovanjem sa dva špica dali smo drugi gol i imamo nadu da utakmica ide u Beograd, gde nas čekaju naši navijači. Krasnodar zbog iskustva igranja u Evropi jeste favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe uz naše navijače i videćemo.

- Još jednom čestitam mojim igračima na borbi, a igračima Krasnodara na odličnom izdanju. Hvala i našim navijačima koji su i ovde došli da nas bodre - istakao je Milojević.

Da li ste zadovoljni igrom, rezultatom i šta očekujete u revanšu?

- Ovo je utakmica koja je atipična za nas. Ovo je veliki ritam, kod nas nema ovakvih utakmica, dok oni imaju iskustvo ovakvih utakmica i u Rusiji i u Evropi. Podloga je bila izuzetno brza, lopta se odbijala ne može da se primi, i trebalo nam je 15-20 minuta da se priviknemo.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

- Rezultat je aktivan, Krasnodar je favorit, ali mi ćemo da se borimo. Nadamo se da će Marakana biti puna, a ja od mojih igrača mogu samo da kažem da ćemo da se borimo i da damo sve od sebe.

Ako za neki poraz može da se kaže da je dobar, da li je to ovaj?

- Nijedan poraz ne može da bude dobar. Ovo je bilo samo prvo poluvreme. Čeka nas utakmica u Beogradu. Zvezda je takav klub da se nikada neće predavati i tako će biti u revanšu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    17. avgust 2017 | 21:39

    Prvo trebas da uzmes sve ove igrace koliko ih ima i da samo rade na kondiciji bre jeste videli pesica usao covek dao gol svaka cast,al hoce da umre nema vazduha,odbrana ocajna andjelkovic strasno los,le talek i savic neznaju ko sta igra sreca nas je pogledala mogli smo da primimo 5 komada,nadam se sreci u Bg,al ovako profesionalni fudbaleri da nemaju snage znaci strasnooooo!!!

  • Ds

    17. avgust 2017 | 21:46

    Samo sigurnije u odbrani i zavrsavamo ih lagano na mari

  • Kim

    17. avgust 2017 | 22:08

    Odbrana da se ne krije od lopte posle suta. Vidic je glavom isao na lopte na koje se vi okrecete i bezite. Srcem igraj bre!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA