Matić hoće da mu pevaju kao Vidiću: Neću da mi jednog dana kaže "hej, šta ti radiš ovde" (VIDEO)

Lider Orlova je bio prilično opušten u prvom intervjuu za klub

  • 2

Nemanja Matić došao je na Old Traford kao veliko pojačanje Mančester junajteda, ali će nositi teret slavnog imena sunarodnika.

Vidić je ostavio nemerljiv trag u istoriji Crvenih đavola, od Matića se očekuje da zabetonira vezni red i da krila Pogbi u ofanzivi, baš kao što je Užičanin ulivao poverenje svim saigračima ispred sebe.

- Kada sam ja došao u reprezentaciju, on je bio kapiten i lider. Velika je stvar biti u klubu gde je on igrao, daću sve od sebe da ponovim ono što je učinio. Znam da će biti teško, ali daću sve od sebe. Nadam se da će mi jednog dana reći kako sam jednog dana dobro uradio svoj deo posla. Daću sve od sebe i zbog njega, da ga učinim srećnim. Ne želim da mi kaže hej, šta ti radiš ovde - poručio je Matić uz poruku da se nada pesmi sa tribina, kakvu je i Vidić imao.

>>>Murinjo poručio Matiću: Švajni je otišao, broj 31 je slobodan!

>>>TRANSFERI: Srbin i Hrvat uzdrmali tržište, Jokanović doveo napadača sa kojim će napasti Premijer ligu!

>>>Junajted ozvaničio dolazak Matića: Nemanja može biti ponosan na prve Murinjove reči! (VIDEO)

Navijači strahuju od fizičke spreme, ali ih je brzo Matić opustio.

- Radio sam sve vreme, individualno i sa kondicionim trenerom, ali nije to isto kao kada ste sa ekipom. Ipak, imamo dovoljno vremena do početka sezone da se spremim. Naravno, nisam sada 100% spreman, ali biću, veoma brzo - uveren je naš reprezentativac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA