Transferi za 22. jul: Srbin postao najskuplje pojačanje u istoriji, Partizan dobio ponudu koja se ne odbija, Zvezda predstavila ''kapitalce''

 
 ≫ 
  • 2

Jedan od uzbudljivijih dana što se tiče transfer pijace i srpskih fudbalera

Veoma intnzivan dan na transfer tržištu i u Srbiji, ali i u Evropi. Zvezda je promovisala svoja dva nova igrača, Nemanju Radonjića i Milana Rodića, dok je na adresu Partizana stigla unosna ponuda iz Saudiske Arabije za Leonarda.

Takođe, viđeno je nekoliko velikih transfera srpskih fudbalera u Evropi. Marko Arnautović, Srbin koji igra za reprezentaciju Austrije, postao je najskuplje pojačanje u istoriji Vest Hema (27 miliona evra), dok je Aleksandar Kolarov završio transfer u Romu.

Mančester Siti nastavlja da troši novac, a ovoga puta su ponovo oborili rekord u obeštećenju za jednog defanzivca, pošto su za Mendija platili Monaku 57 miliona evra.

Pogledajte i šta se sve dešavalo na transfer tržištu ovog 22. jula:

- Za Leonarda spremljena ponuda od 6 miliona evra iz Saudijske Arabije, a Brazilac nije bio u timu Partizana za duel sa Mačvom, jer se prethodnog dana nije ni pojavio na treningu. Opširnije OVDE.

- Olimpijakos se pojačao pred duel sa Partizanom, pošto je u Pirej stigao Hrvoje Milić iz Fiorentine. Opširnije o tome OVDE.

- Zvezda je predstavila dva nova igrača. Milana Rodića, koji je stigao iz Krila Sovjetov, kao i Nemanju Radonjića, koji dolazi iz Čukaričkog, gde je bio kao pozajmljeni igrač Rome. Za njih dvojicu se očekuje da budu kapitalna pojačanja Zvezde.

Foto: Crvenazvezdafk.com
Foto: Crvenazvezdafk.com

Aleksandar Kolarov je novi igrač Rome. Transfer je vredan 6.5 miliona evra, a srpski reprezentativac je imao veoma neobičnu promociju. Detaljnije o tome OVDE.

Printskrin: Youtube/Sportdude

- Vest Hem je doveo Arnautovića za obaranje klupskog rekorda i obeštećenje od 27 miliona evra.

- To nije sve što se tiče pojačanja Čekićara u napadu, pošto su postigli dogovor i sa Havijerom Čičaritom Ernandezom.

- Mančester Siti je blizu dovođenja Danila iz Reala za 30 miliona evra. Očekuje se da Brazilac prođe lekarske preglede i porpiše ugovor u narednih 24 sata.

- PSŽ če poslati Arsenalu 40 miliona evra za Aleksisa Sančeza, saznaje Skaj Sport.

- Juventus je sve bliži dovođenju Bernadeskija iz Fiorentine za 40 miliona evra, piše Gazeta delo Sport. Takođe, Viola će dobiti 10% od naredne prodaje Bernadeskija, dok on traži broj 10 na dresu.

- Siti prihvatio obeštećenje za Mendija u iznosu od 57 miliona evra. On će tako postati najskuplji odbrambeni fudbaler u istoriji Premijer lige, čime je pretekao transfer Kajla Vokera, koji je takođe prešao u Siti ovog leta za 55,7 miliona evra.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN:

Foto: Tanjug/AP

- Izvori iz Španije potvrđuju pisanja o transferu Nejmara u PSŽ ovog leta i ocenjuju to kao 90% završen posao.

- Barselona sprema rezervni plan ukoliko ostane bez Nejmara, i u tom slučaju je plan da dovede Paula Dibalu iz Juventusa.

- Real spremio ponudu za Mbapea u iznosu od 134 miliona evra.

- Milan i dalje pokušava da dovede Renata Sančeza iz Bajerna, i navodno su dobili mig svog bivšeg trenera Karla Anćelotija, koji sada predvodi Bavarce.

- Juventus želi da dovede Matsa Humelsa umesto Leonarda Bonućija, a spreman je da ponudi 50 miliona evra Bajernu za njega.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA