Učesnica Zadruge već godinama boluje: Zlatin suprug otkrio detalje o njenom zdravstvenom problemu

 
  • 4

- Ni mi ne znamo šta joj se dešava, ali polako, mislimo da će uskoro početi da peva i da bude malo produktivnija u dnevnim aktivnostima - rekao je Zlatin suprug

Učesnica Zadruge 2, pevačica Zlata Đurković, još uvek traži svoje mesto u rijalitiju i gledaoci imaju utisak da se još nije sasvim opustila.

Tako misli i njena porodica, prvenstveno njen suprug, iako se o njenom privatnom životu malo zna.

"Plašim se da će joj posle rijalitija svaki dan ići po burek i jogurt"! Zlatin muž isprozivao momke u Zadruzi, a onda im i zapretio! (FOTO)

- Ni mi ne znamo šta joj se dešava, ali polako, mislimo da će uskoro početi da peva i da bude malo produktivnija u dnevnim aktivnostima. Pa moja Zlata je zbog toga i ušla. Da promoviše svoje dve pesme i da proba da napravi još bolju karijeru. Njoj treba malo vremena da se uklopi, kao i svima njima, i naša cela porodica jedva čeka da je vidi kako peva, jer tada joj neće biti ravne - rekao je Zlatin suprug.

Zlata Đurković/ Printskrin: Youtube/Zlata Djurkovic

Takođe je mnogima nepoznato da je pevačica pre sedam godina dobila koksaki virus.

Zlatin suprug je i sam rekao da Zlata ima zdravstvenih problema, ali da ne želi da forsira tu priču, a, kako tvrdi, produkcija je upućena u Zlatino zdravstveno stanje.

- Produkcija je upućena u to, a i većina takmičara zna da je ona pre sedam godina dobila koksaki - zaključio je Zlatin suprug.

Zlata sa suprugom/ Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    1. oktobar 2018 | 12:21

    Ova zena je dosta agresivna. Ne ophodi se lepo prema onima koji su jedinke i nisu clan copora.Mafija po kuci.

  • Snezana

    1. oktobar 2018 | 13:14

    Svaka treca osoba IMA koksaki virus u sebi. Ostavi oziljle na srcu kod nekoga, ali to nije opasno po zivot, niti je to Teska bolest. Znam jer sam prosla sve to. I ishrana nema veze sa Tim posle 7 godina. Svasta CE da izmisle zarad malo popularnosti I sazaljenja.

  • Milos

    1. oktobar 2018 | 11:48

    Od svih zena u zadruzi ona mi se najvise svidja,postena i iskrena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA