Došla sam kao pevačica, izlazim kao verenica! Nadežda rekla roditeljima da su se ona i Miki verili, oni im dali plac, zadrugari opleli kolce! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 52

U Zadruzi se oko ponoći orilo "Danas majko ženim svoga sina, ženim svoga sina..."

Printskrin: TV Pink

Nadežda i Miki pristali su večeras na veridbu, i to stvarnu - kako je Drvo mudrosti postavilo uslov kako bi Miki dobio koš, pa je Nadežda dobila besplatan poziv i odmah potrčala da roditeljima saopšti srećnu vest.

Nadeždini roditelji bili su upućeni u večerašnja dešavanja pa su umirali od smeha, zajedno sa Mikijem, Nadeždom i ostalim zadrugarima.

- Mi dajemo blagoslov. I danas smo bili na placu i razmišljali smo...i dajemo plac tebi i Mikiju - rekla je Nadeždina mama.

Mila majko! Mikiju postavljen uslov da veri Nadeždu da bi dobio koš, zvao Biljićevu na hitan razgovor i na kraju pala odluka! (FOTO)

Printskrin: TV Pink

- Radoje, čuo sam da volite šah kao i ja, daću vam topa fore. Evo vam Nadežda, meni je malo neprijatno sad... - šalio se Miki, a sve vreme su svi vrištali od smeha.

- Ne persiraj mu, malo si mlađi od njega! - dobacila je Nadežda ocu.

Printskrin: TV Pink

- Slični ste, volite istu muziku, isto mi prigovarate... - objasnila mu je.

- Nadežda je bolja nego sve ove devojeke ovde zajedno, verujte mi - rekao je Miki na kraju, a kada je Nadežda pitala roditelje da li će doći na veridbu, veza se prekinula.

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

Zadrugari su zatim čestitali Mikiju i Nadeždi na veridbi, Veliki šef im je pustio svdbarsku pesmu "Danas majko ženim svoga sina", pa su odmah svi opleli kolce u dvorištu.

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

A onda su zadrugari tražili poljubac pred svima i...pao je, i to sočan!

Printskrin: TV Pink

Inače, Miki i Nadežda će u ponedeljak, 7. maja, na Zadrugoviziji 3 nastupiti zajedno sa pesmom "Jedan dan života" Lepe Brene i Miroslava Ilića. Koji su sve parovi formirani i šta pevaju pogledajte OVDE.

VIDEO: Šta meštani sela Kupinovo kažu o Mikiju Đuričiću

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA