LUNA IZGUBILA ŽIVCE, SLOBA OPOMENUT: Gledaoci odlučili ko je najveći krivac za zaključavanje spavaće sobe (VIDEO)

 
  • 37

- Spavaća soba je zaključana i biće zaključana preko dana jer ni jedan drugi način nije upalio i ni na šta se niste obazirali - pisalo je pismu Velikog šefa

Veliki šef doneo je odluku da će spavaća soba od danas biti preko dana zaključana, jer je većina zadrugara istovremeno spavala tokom sastanka.

Zadrugari, ali i gledaoci su glasali ko je najveći krivac za zatvaranja spavaće sobe. Takmičari su odabrali Zoranu Stefanov, dok su gledaoci imali drugačije mišljenje.

- Gledaoci su glasali, i po njihovom mišljenju najviše kriva za zaključavanje spavaće sobe je Luna. Spavaća soba je zaključana i biće zaključana preko dana jer ni jedan drugi način nije upalio i ni na šta se niste obazirali. Ideja da smo to uradili da bi preturali po nečijim stvarima je u najmanju ruku sramotna. Danas ste imali više od sat vremena od buđenja do prvog pisma, ali pojedincima ništa nije bitno. U prostoriju koja je zaključana se ne može ulaziti. Slobo ovim te poslednji put opominjemo da ćeš biti kažnjen ako na bilo koji način pokušaš da uđeš u sobu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Naravno, Luna je zbog ove odluke izgubila živce.

- Znala sam, šta god da se bira, ako je nešto ružno, kriva je Luna Đogani - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amrica

    3. mart 2018 | 18:34

    Nisi ti Luna Djogani, nego Luna Djogaj. Ispasti ce da si Italijanka, a nisi. A da si lijena i aljkava, jesi. Jedino znas krevet peglati i skupa sa Slobom zivce normalnim ljudima.

  • Nina i Petra

    3. mart 2018 | 19:35

    EEEEE,OVO JE KATASTROFA.ZADRUGARKE SU GOSTOVALE U EMISIJI KOD SANJE NA PINKU KRISTINA,LUNA,TEODORA,MILJANA,MACA I GOCA.NADAMO SE DA NISAMO NEKU PRESKOČILI.SAMO KRISTINA ČITA KNJIGE,PA JE TAKO MOGLA I ODGOVORITI NA POSTAVLJENO PITANJE.SRAMOTA.LUNA JEDINO ŠTO ZNA REĆI DA SE ZALJUBILA U OŽENJENOG ČOVEKA,A NJEGOVA SUPRUGA SEDI PORED NJE.

  • Melanija

    3. mart 2018 | 18:44

    Cudime da su ukucani glasali za razlicite ljude a znaju da su u krevetu bili najvise Luna i Sloba ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA