ZAMOLILA BIH OVU... Gastozova devojka uputila javnu poruku Luni Đogani (FOTO)

 
  • 34

Naida Gadžo osula je paljbu na svom Instagram nalogu po učesnici "Zadruge"

Naida Gadžo, devojka Nenada Marinkovića Gastoza, osula je paljbu po Luni na Instagramu. Naime, ovoj seksi fitnes instruktorki zasmetalo je to što ju Đoganijeva spomenula u "Zadruzi".

Naida je očigledno bila besna, a za Lunu je imala sledeću poruku.

- Zamolila bih ovu neku, "Džogaj" beše, da ne pominje ljude po rijalitiju i ne blamira se, pored svoje bruke još ti i ta ne treba... Hvala - napisala je Naida.

Printskrin: Instagram/naidanaki

Podsetimo, Luna i Gastoz bili su u neobaveznoj vezi, a Marinković je u "Parovima" priznao da je Naidu prevario sa aktuelnom učesnicom "Zadruge".

Pogledajte razgovor sa Lunom dan pred ulazak u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara ns

    18. januar 2018 | 13:53

    Ima li sa zluna nije nekoga isprozivala i Pozgaja je juce jos je rekla da je pozgaj gledao kao ikonu koju je zeleo uokviriti i sa njom praviti brend ima devojka problem neki sa mozgom ocito ,zluna znamo da ne volis Naidu jer i gastoz je kao i sloba zloba bio tvoja velika ljubav ali nemoj biti sujetna i ugledaj se na nju devojka se za razliku od tebe bar kupa i izgkeda cisto a ti izgledas kao kosarkas (po gradji ) koji je sve izgubio,nema pra i sluzi kao portal na magistrali s obzirom da ti je celo kao bilbord koji se okupa jednom u pola godine fuj!!!

  • Veverica

    18. januar 2018 | 14:18

    Izgleda da je smisao ulaska Lune u zadrugu da pokaze koliko je prljava iz nutra i spolja... Uvek izgleda prljavo kosa i gardaroba lice potpuno ne negovano neumiveno a dusa tako mlada a tako uprljana...

  • gORAN

    18. januar 2018 | 14:10

    Ovo je prava stvar za novinare. I izmedju ostalog da je pitaju, ko je Gastos.Znam da ce reci, da su snimali spot u Grckoj, i da nece reci da je provela s nji 8 noci. Ali ima jos Gastosa. Molim novinare da postae pitanja. Jer moze neko drugi da vas preduhitri, i posalje nesto drugo. Dakle, krenite sa ozbiljnim pitanjima DJOGANIJ. Komentar bi voleo da e ojavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA