Haos tokom nominacija! Jelena Golubović izgovorila užasne reči na Badnje veče, svi je napali, a njih TROJE je završilo u izolaciji! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 6

Ni Badnje veče u "Zadruzi" nije proteklo mirno

I ove praznične subote nominacije u "Zadruzi" su održane, a neko od troje nominovanih zadrugara već sutra će napustiti rijaliti. 

Božić je stigao, a meni nema sreće: Mikijev otac kaže da stalno gleda ka kapiji i nada se da će videti svog sina

Nakon što su gledaocima i Ognjenu čestitali Badnje veče i poželeli im sve najbolje, zadrugari su počeli sa nominacijama i argumentima za iste.

Zbog nasilja nad Macom Diskrecijom Bora Santana je direktno nominovan, objasnio je Ognjen Amidžić, a zadrugari su glasali između Ane Korać i Miljana Vračevića.

Printskrin: TV Pink

Miljan Vračević izglasan je kao prvi nominovani od strane svojih cimera, dok su gledaoci svojim glasovima nominovali Anđelu. Neko od njih troje sutra će biti izbačen iz "Zadruge".

- Sve je u redu, ja bih se zabrinuo da nisam nominovan - rekao je Miljan, čestitao svima najradosniji praznik i zahvalio se.

Printskrin: TV Pink

Međutim, tokom nominacija je došlo i do svađe, i to kada je ustala Jelena Golubović kako bi dala svoj glas.

- Ožalošćene izd*kotine....ožalošćenih izd*kotina klan...ceo život se neko izd*kava nad njima i onda su oni došli da se izd*kavaju nad drugima, eto zato sam Milanovom klanu dala taj naziv! - rekla je Jelena Golubović kad je došao red na nju.

Printskrin: TV Pink

- Sram te bilo, za Badnje veče nekome želiš da bude ožalošćen! Sve ti se vraća, ološu jedan, sram te bilo! Jade i bedo! Neka ti baka umre ako govoriš istinu! Je*ao te onaj ko te podržava i ko te napravio! - rekao je iznervirani Milan Milošević.

I zadrugari su zamerili Jeleni što tako priča na Badnje veče, zbog čega je i izbio haos.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak večerašnjih nominacija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    6. januar 2018 | 23:57

    Publika izglasala Andjelu??? Ma nemoj!!! Naravno da će ispasti Andjela!!! Nikad u nominacijama do sad nisu bila dva ili tri jaka igrača! I zato uvode totalno neinteresantne likove da bi sačuvali postojeću garnituru!!! Providno!!!

  • Jelena

    6. januar 2018 | 23:39

    Psihijatrijski slucaj,nema ona pojma ni sta je Badnje vece ni sta je Bozic.

  • Vule

    6. januar 2018 | 23:45

    Ova Ana je namazana svim bojama, ne moze ona biti dobra devojka cim se druzi napolju sa kim se druzi. Zna ona mnogo toga o mnogim ljudima koji se bave cime se bave i rade sta rade ali njoj je dobro dokle god je takve osobe sponzorisu. Takva osoba ne moze biti dobar covek. Ne interesuje je da li je prljav novac samo daj daj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA