Mina ronila suze nakon što ju je Soraja javno UPOZORILA, a onda je otkrila čega se sada najviše plaši! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 15

Najmlađa učesnica je bila van sebe nakon gostovanja bivše poznanice

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Soraja Vučelić sinoć je bila gošča u studiju u Šimanovcima, odakle se direktno uključila u Zadrugu kako bi Mini Vrbaški poručila da više nikada ne uzme u usta njeno ime. Mina joj se izvinila, ali Soraji izvinjenje nije bilo doovljno pa joj je rekla:

- Izvini nije dovoljno. Ja ću te zamoliti da ovo bude poslednji put da moje ime upotrebljavaš, pogotovo ne na takav način. U životu si me videla nekoliko puta preko Ane Korać, i sama znaš zašto sam prekinula kontakt sa tobom. Zamoliću te da ne plasiraš neistine iz razloga što je ovo poslednji put da se vidimo na ovaj način. Drugi put, upozoravam te, videćemo se na sudu, kao što je tvoja mama iz tog razloga mene zvala. Samo iz tog razloga nisam tužila, zato što je žena plakala i izvinjavala se u tvoje ime. Ajde neka bude ovo da oprostim, pa se nadam da nećeš ponoviti istu grešku - poručila je Soraja pred svima, a snimak i kompletan razgovor možete pogledati OVDE.

Šta će biti sledeće?! Suzana Mančić jasno i glasno rekla ŠTA misli o tome što se Soraja skoro gola pojavila kod Amidžića! (VIDEO)

Ubrzo nakon toga usledila su pitanja novinara, a kada se emisija završila Mina je napolju počela da plače vidno uplašena posle Sorajinih reči.

- Ko zna šta se dešava kući... Ko zna šta je sve bilo. I ja imam predugačak jezik, iznesem neke stvari, ali kao da vi ne znate šta i kako... - plakala je Mina.

- Kad se rijaliti završi sve se zaboravi - tešio ju je Miki.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Hoću kući. Majke mi, htela sam da pobegnem sad, kunem se... 

- Ti si rekla šta je bilo, gotovo, nemoj više, teraj dalje. Što je najgore, niko ovde ne sme da ustane i da kaže istinu. Možda ja kad se naljutim ću ustati i reći: "Da, znamo mi svi ko je i šta je!" - rekao joj je Miki očigledno aludirajući na to da veruje da Mina ništa nije slagala.

Ne bojim se ničega! Teodora progovorila o seksi snimcima koje je slala Ćazimu Osmaniju! (VIDEO)

- Ja imam 17 godina, svi će na mene... - plakala je Mina.

- Svako u ovom gradu zna ko je i šta je - odgovorio joj je Miki.

- Meni je teško... Kad mi je rekla da je mama zvala i plakala... Šta ja mogu da očekujem? Ko zna šta je kući bilo... - nastavljala je Mina.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ko zna šta ljudi misle o meni... Imam kući malog brata, ko zna šta mu kažu deca u školi... - neutešno je jecala Mina.

- Pa šta te boli ku*ac?! Šta ti misliš, deca u školi, da su njihove sestre i braća i roditelji bolji? Misliš da tata ne tuče mamu? - pričao joj je Miki.

- Pa ko sa 17 godina ulazi u rijaliti, reci mi... - rekla mu je Mina.

- Niko, ali ti si ušla, pokazala si sve neke negativne, a sad je na tebi da pokažeš dobre osobine. Pokazala si dobru osobinu, izvinila si se Jeleni Golubović, grize te savest. Zaljubila si se, imaš emocije... Šta ti misliš, da mi nemamo? Svako od nas ima jin i jang. Svi mi imamo i dobre i loše stvari. Ti si mlada, možeš da se popraviš. Meni, Lepom Mići, Saški nema popravke, a tebi ima. Dete, ti imaš 17 godina. Ja ne mogu da se setim šta je bilo sa mojih 17 godina - iskreno joj je pričao Miki.

- Hoću kući da idem. Mnogo sam se uplašila... - nije mogla da se smiri Mina vidno uplašena posle Sorajinih reči.

- Znaš šta je rijaliti? Sveo se na to da dokažem da je onaj pored mene go*no i ja sam tako ispao "pošten". Ovde se samo to radi! Ako dokažem da si ti go*no veće od mene ja sam amnestirao sebe što sam go*no, jer i ti si go*no veće! Pa ne amnestira se, nego delima. Znači, ti sad svojim delima pokaži svoju ličnost. Ti je sad gradiš. Ne smeš da budeš slabić! Polako, sve će to doći na svoje - nije prestajao da je teši Miki.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA