Teodora ridala u suzama posle svađe sa Anđelom i njegove tuče sa Saškom, Luna je jednom rečenicom skroz dokrajčila! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Luna joj je u lice sasula sve što misli, iako je Teodora bila u veoma lošem stanju

Prethodne večeri Teodora  Džehverovoć i Anđelo Ranković su imali žestoki sukob, pale su teške reči i mnogi zadruari su se umešali rekavši šta zaista misle o njima i njihovoj vezi. Danas je Teodora na sastanku bila vidno potrešena zbog celokupne situacije, pa je u jednom momentu otrčala u garderobu i briznula u plač.

Gastoz progovorio o svom odnosu sa Lunom i prokomentarisao njenu vezu sa Slobom! (VIDEO)

Prvo su joj prišle Andrijana i Zorana, tešile su je dok se Teodora gušila u suzama. Priključio se i Sloba. Na kraju je stigla i Luna Đogani i sasula Teodori u lice sve šta misli o njoj i otkrila neke detalje koji su joj smetali u druženju sa Teodorom.

- Dešavale su se situacije... Iskreno ću da kažem. U mnogo situacija si mi iritantna i nerviraš me i to nije ni do tebe nego i do mene. Bila si uz mene kad mi je bilo najteže i mnogo ti hvala na tome. Izvini i nemoj da se ljutiš, ali ti si ovde kriva za veći procenat stvari kada je u pitanju Anđelo - rekla je Luna, a potom je počela da teši Teodoru.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja te razumem, svideo ti se Anđelo, imala si vezu od spolja to si uništila zbog toga... Ovde si došla, privukao te je Anđelo,  je*i ga ne možeš da vratiš stvari - rekla je Luna.

- Luna, zaista se nisam folirala, nisam to radila ni spolja, to ću ti dokazati... Mnogo mi je velika tenzija u glavi zbog svega... - pravdala Teodora kroz suze.

Pogledajte razgovor Teodore i Lune.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA