Ovo menja SVE: Slobina žena napokon otvorila dušu i priznala da li je trudna i hoće li se razvesti od Radanovića!

 
  • 17

Kristina KIja Kockar je prvi put javno prokomentarisala ponašanje svog muža u "Zadruzi"

Ljubavna zavrzlama između Slobe, njegove žene i Lune se nastavlja, a Radanovićeva supruga Kristina Kija Kockar se prvi put oglasila u medijima, i otkrila da li se zaista razvodi od pevača.

Sloba se posle susreta sa majkom vratio u kuću i jednom rečenicom Luni rekao SVE! (FOTO)

U "Zadruzi" se već svašta dogodilo između Slobe i Lune, i njih dvoje više ne kriju koliko su zaljubljeni. A Kija je to ovako prokomentarisala:

- Znam da se seks nije dogodio, zato me i ne pogađaju te priče. Slobodan je odrastao čovek i sam odgovara za prošle, sadašnje i buduće postupke - izjavila je Kristina za "Blic" i potom otkrila da li su tačne priče o razvodu i trudnoći.

- Ne razvodim se od Slobodana i nisam trudna, kao što je to neko rekao. Sve je u redu - objasnila je Kija koja je na pitanje zašto onda mužu nije poslala njegove stvari u rijaliti, odgovorila:

- Njegova zimska garderoba je kod njegovih roditelja, prema tome ja ne treba da je šaljem, već oni - zaključila je Kija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DIA

    6. oktobar 2017 | 15:59

    Izgubila si ga..... on više nije tvoj. Ludo je zaljubljen ju Lunu i ona u njega. Njihova sreća i ljubav ide do beskonačnosti. Sama si kriva za vaš brak.... nisi dobar čoek a to si pokazala....Snaći ćeš se već ti...nije ti prvi jput... prokockala si njegovu ljubav , poverenje i dr. , nema povratka.....Ti si Slobina daleka prošlost....prihvati to. Ne zaboravi, on je već izabrao ženu svog života, očigledno si tij bila čist promašaj.... to prihvati....

  • Milly

    6. oktobar 2017 | 12:01

    Klasično.... sad se povlači jer shvata da ga gubi. Očekivala je da on nema podrsku roditelja koje ona ne poštuje. Očigledno je da ovaj brak ne funkcionise odavno....

  • RADA

    6. oktobar 2017 | 13:12

    Glavu gore zivot ide dalje ,takav ti nije ni trebao ,decku izgleda samo treba sponzor I marketing a sa malom aljkavom se nece usreciti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA