ZBOG NJE SAM DVA PUTA HTELA DA SE UBIJEM! Majka Mace Diskrecije osramoćena i očajna!

 
  • 11

- Ne mogu više ni da je gledam ni da je slušam, ovo što radi je sramotno - rekla je Macina majka Enesa Nurkić

Starleta Maca Diskrecija izaziva pažnju gde god da se pojavi, zbog svog slobodnog i "luckastog" ponašanja postala je prava zvezda rijaliti programa, ali kako na to reaguju njeni najbliži pravo je pitanje. Po izjavama njene majke Enese Nurkić, Maca je nije posetila još od 2015. godine kada je prvi put ušla u rijaliti.

Minina majka ušla u "Zadrugu" da se vidi sa Đeksonom, a onda mu je rekla šta zaista misli o njemu i njegovoj vezi sa njenom ćerkom (FOTO) (VIDEO)

Enesa kaže da je očajna i osramoćena zbog ćerkinog ponašanja.

Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

- Ne mogu više ni da je gledam, ni da je slušam! Ovo što radi je sramotno! Bolje da se pita kako je njena stara i bolesna majka koja jedva krpi kraj sa krajem nego što tamo izvodi seks - poručila je Macina majka.

- Dosta mi je više Mace i njenih gluposti. Ubiću se zbog nje! Nikada joj ništa od mene nije bilo dosta. Ceo život i sve sam posvetila njoj, a vidite šta ona sada radi. Poslednji put sam je videla 4. marta 2015. godine, a od tada do danas sam dva puta pokušala da se ubijem - zaključila je Enesa Nurkić.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    6. oktobar 2017 | 11:47

    Gospodjo Enesa,zasto lazete kad provjereno znam da niste vodili racuna o Maci nikad u zivotu,niti znate tko joj je otac ustvari,samo vas je zanimao novac Macin,i sad kad vas ne financira vise sad ce da se ubijete kao fol od sramote ... Izvinite ali niste vi nikakava majka,da ste se brinuli o Maci na vrijeme mozda ne bih danas se tako blamirala na tv.

  • mara

    6. oktobar 2017 | 15:48

    Nebitne su i jedna i druga. Ali nekako mislim da ni jedno dijete roditeljima ne okrece ledja samo od bijesa.

  • Zb6582

    6. oktobar 2017 | 14:22

    Blago onome kome ti udjes u kucu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA