Treba da povuku ručnu! Zorica Marković otkrila šta se dešava sa tužbom koju je najavila protiv Anabele i Gagija

 
 ≫ 
  • 10

- Mogu da razumem i da brani dete, ali dozvoli da i ja imam svoj stav! - poručila je pevačica

Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Zorica Marković, nedavno je najavila tužbu protiv Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a sada je otkrila ostaje li i dalje pri svojoj odluci ili se predomislila. 

- Ma, budalaštine, bre ljudi, nemam pojma. Neka se dozovu pameti! Meni je stvarno smešno to što su rekli da sam ja njihov smrtni neprijatelj. Ja nikome to nisam u životu, a mnogi su me povredili i gazili. Prelazila sam preko toga i praštala - rekla je Zorica koja ističe kako je Luni uvek dobro želela.

Gagi Đogani van sebe, oglasio se povodom slike koja je isprovocirala Srbe, spomenuo Kosovo i Beograd! (VIDEO)

Anabela Atijas i Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Mogu da razumem i da brani dete, ali dozvoli da i ja imam svoj stav! Ja znam da oni nisu toliko loši ljudi, desilo se šta se desilo. Mislim da treba da povuku ručnu, da se malo to slegne, ali teško. Nešto je bilo da se ja bavim njihovim životima, a ne mojim. Čemu da se pominju te neke babe, dede, dugovi, krađe neke, mislim glupost! Ja sam se samo na to nasmejala, ali stoji kod avokata, pa ćemo videti šta i kako. Vidim da su se smirili, ako ne budu, imam rešenje za sve. Mislim da to nije potrebno, ali dobro, njihovi problemi - istakla je Zorica za Pink.rs.

Zorica Marković, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Zorica je ranije rekla kako je sve spremno za tužbu, te kako će se njen advokat za sve pobrinuti.

- Ja ću morati sudski da se pozabavim sa njih troje, a to su Mirko Gavrić, Razija Bukva i Gazmen (Gagi). Oni su preterali u nekim stvarima i izjavama, a ja imam snimke na kojima sam samo govorila Luni da se ne blamira, da ne upropaštava svoje živce i zdravlje - rekla je pevačica tada za "Blic".

VIDEO: Anabela Atijas: Cela publika je dovedena da bude usmerena protiv nas

VIDEO: Luna Đogani: Znala sam da se Sloba neće razvesti

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    1. jul 2018 | 16:24

    Rece Zorica ,Zorica kao majka ne treba da vredja mlade devojke ,,kog ona da tuzi,,, njoj treba jedna snaja kao sto je Kristina...Volela bi da je pitam jeli joj se Kristina zahvalila na pobedi

  • Jeca

    1. jul 2018 | 16:28

    Zorice ti treba da povuces rucnu, a ne da ti je sve smesno... Smesna si ti zeno....imas dovoljno godina a ponasas se ko sesnestogodisnjakinja..Starasno

  • Milos

    1. jul 2018 | 19:50

    Bez nikakve dileme Zorica koja je psihicki maltretirala Lunu nazivajuci je kurvetinom i najvecim zlom na planeti dovodeci je do nervnih slomova,sto je bilo zalosno gledati.Omalovazavala je i njene roditelje na nacionalnoj osnovi itd.Luna i njeni roditelji treba da tuze Zoricu i bez dileme ce dobiti na sudu i to dobro unovciti.Ocigledno je da Zorica hoce to da izbegne i hoce da preduhitri Lunu da bi doslo do nagodbe sto Luna i njeni trebaju da odbiju.Neljudski je i nemoralno da ona kao majka tako maltretira tudje dete-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA