Idealna grickalica - jabuke sušene u rerni
≫
Sastojci za 4 osobe:
- 10 jabuka
- 1 kašičica cimeta u prahu
- 2 kašike meda
Priprema:
Oljuštite jabuke i odstranite im sredinu, pa ih tanko isecite na kriškice. Umočite četkicu u malo meda, premažite kriškice jabuka i pospite ih cimetom.
Poređajte tako pripremljene jabuke na pleh pa ga stavite u rernu i uključite na temperaturu od 40-50 C°. Podesite tajmer na 12 sati i dobićete idealno osušene jabuke. Kada se ohlade možete ih poslužiti.
(Telegraf.rs)
Video: Marko Janketić o filmu "Pontonovo srce": Mislim da je ovo jedna univerzalna tema
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ja
12 sati?da nije mnogo
Podelite komentar
ljubica
jeftina jabuka a 12sati struja mnogo.ne bojim se gladi moze obicna jabuka ali umirwm od straha da necu platiti struju
Podelite komentar